Negatieve primeur voor Ron Meulenkamp door zege Jim Williams PDC
PDC

Negatieve primeur voor Ron Meulenkamp door zege Jim Williams

Negatieve primeur voor Ron Meulenkamp door zege Jim Williams

Door de overwinning op Sebastian Bialecki stootte Jim Williams onze landgenoot Ron Meulenkamp uit de virtuele top 64. Zodoende verliest Ron zijn PDC-tourkaart en zal hij net zoals als hij weer de PDC-tour zou willen kunnen aflopen. Ron is hiermee de eerste speler, die voor het PDC WK in de top 64 en dus virtueel op een PDC-tourkaart stond, maar door de resultaten tijdens het PDC WK buiten de top 64 is gevallen.

Keegan Brown had, net zoals Niels Zonneveld, de kans om de top 64 in te komen door zijn eerste ronde te winnen, maar doordat hij zijn meerdere moest erkennen in Florian Hempel verloor The Needle zijn tourkaart. Verder zullen we ook zomaar spelers als John Henderson, Scott Mitchell, Andy Boulton en Adam Hunt op PDC UK Q-School kunnen zien. Deze heren zullen echter in tegenstelling tot de spelers van het Europese continent op de PDC UK Q-School in actie komen. Spelers van buiten Europa kunnen kiezen welke Q-School ze willen spelen. Ook Glen Durrant en Steve West hebben hun PDC-tourkaart verloren, maar reeds aangegeven niet naar PDC Q-School te gaan.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws