Of Van Gerwen zijn titel kan prolongeren zien we op de nieuwe zender PDC
PDC

Of Van Gerwen zijn titel kan prolongeren zien we op de nieuwe zender

Of Van Gerwen zijn titel kan prolongeren zien we op de nieuwe zender

De Nordic Darts Masters viel ten prooi aan Michael van Gerwen die de eerste editie van dit World Series toernooi Fallon Sherrock versloeg in de finale in Kopenhagen. De PDC is voor de 2022 editie een samenwerking aangegaan met de nieuwe betaalzender ViaPlay die in Nederland op 10 en 11 juni de Nordic Darts Masters live zal uitzenden.

Naast de top acht spelers zullen tijdens de Nordic Darts Masters acht lokale qualifiers hun kwaliteiten laten zien in een verwacht uitverkocht Forum te Kopenhagen met 13.000 toeschouwers en een wereldwijd publiek van 3 miljoen kijkers in 135 landen!

Vergeet ook niet om tijdig deel te nemen aan de PDC WK Dartpoule waarbij je ook kans maakt op schitterende prijzen.

Dit nieuws maakte Viaplay bekend aan GoStreaming.

“De eerste Nordic Darts Masters was een onvergetelijke ervaring – een ongelooflijke feeststemming, geweldig dartdrama en een mijlpaal voor sportieve gelijkheid. De populariteit van darts blijft groeien op de markten van Viaplay en het is een bijzonder spannende stap om de sport vanaf begin volgend jaar in Nederland te laten zien. Samen met de PDC richten we ons nu weer op het behalen van het doel met de Nordic Darts Masters 2022.” liet Peter Nørrelund (Chief Sports Office) van de NENT Group weten, de NENT group is een media- en entertainmentbedrijf met het hoofdkantoor in Stockholm die onder andere videostreamingservices Viaplay exploiteert.

In Nederland is Viaplay vanaf 2022 de exclusieve streaming-thuisbasis van live PDC dart evenementen. ViaPlay heeft een langdurige samenwerking van vijf jaar met Matchroom Sport, eigenaar van de PDC.

Bron Gostreaming.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws