Paul Nicholson en Colin Osborne beboet door de PDC PDC
PDC

Paul Nicholson en Colin Osborne beboet door de PDC

Paul Nicholson en Colin Osborne beboet door de PDC

De PDC heeft Paul Nicholson en Colin Osborne beboet voor wangedrag dat is vertoont tijdens één van de toernooien die werd georganiseerd door de bond. Nicholson is een boete van maar liefst 1.000 pond opgelegd wegens het misdragen tijdens een televisietoernooi richting het publiek. Na afloop bood de Australiër zijn excuses aan richting de PDC en Sky Sport. Desondanks wordt hij ervoor beboet aangezien hij eerder in 2009 al een waarschuwing had ontvangen.Colin Osborne is een boete opgelegd van 100 pond omdat hij in Oostenrijk geen gehoor heeft gegeven aan een verplichte schrijfbeurt.

Het is noodzakelijk dat Osborne deze boete betaald om te voorkomen dat hij wordt uitgesloten van deelname. Toon Greebe kreeg namelijk eerder dezelfde boete opgelegd maar heeft deze tot op heden nog niet betaald. De PDC heeft daarop besloten dat de Nederlander vooralsnog is uitgesloten van deelname aan toernooien. De tuchtcommissie van de PDC verneemt graag opheldering omtrent de reden dat de boete tot op heden nog niet is betaald.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws