PDC Nordic/Baltic Tour 2: Barauskas pakt titel na zeges tegen De Graaf en Dekker PDC
PDC

PDC Nordic/Baltic Tour 2: Barauskas pakt titel na zeges tegen De Graaf en Dekker

PDC Nordic/Baltic Tour 2: Barauskas pakt titel na zeges tegen De Graaf en Dekker

Dit weekend stonden er twee PDC Nordic/Baltic Tours en drie PDC Nordic/Baltic kwalificatietoernooien voor de Euro Tours op het programma. De speler die aan het eind van het jaar het hoogst staat op de PDC Nordic/Baltic ranking mag zich melden op het PDC WK. . . Zondag stond de PDC Nordic/Baltic Tour 2 op het programma.

In principe mogen alle spelers uit Scandinavië en de Baltische Staten meedoen aan de PDC Nordic/Baltic Tour. Vanwege een nieuwe regel van de PDC zijn echter spelers die langer dan twee jaar hun PDC-tourkaart hebben of zich in de top 64 van de PDC gevestigd hebben uitgesloten van deelname. Zodoende mogen Madars Razma en Darius Labanauskas dit jaar niet meedoen. De Deen Vladimir Andersen, die in het tweede jaar van zijn PDC-tourkaart zit, mag meedoen zolang hij niet in de top 64 van de PDC komt. Andersen was echter niet op tijd om zich aan te melden en moet dus de eerste PDC Nordic/Baltic Tour aan zich voorbij laten gaan. Andersen is als PDC-tourkaarthouder echter wel uitgesloten van de kwalificatietoernooien voor de European Tours, aangezien hij kan spelen op het kwalificatietoernooi voor PDC-tourkaarthouders.

Zondag ging de titel naar Mindaugas Barauskas uit Litouwen. Barauskas won onder andere van Jeffrey de Graaf, Oskar Lukasiak en Cor Dekker voordat hij in de finale de Deen Tom Veje met 6-5 het nakijken gaf.

Livestream PDC Nordic/Baltic Tour 2
Uitslagen PDC Nordic/Baltic Tour 2

PDC Nordic/Baltic Tour 2
Kwartfinale
Tom Veje - Tonni Sorensen 6-3
Benjamin Drue Reus - Bent Lambertsen 6-1
Mindaugas Barauskas - Oskar Lukasiak 6-4
Cor Dekker - Daniel Larsson 6-4

Halve finale
Tom Veje - Benjamin Drue Reus 6-3
Mindaugas Barauskas - Cor Dekker 6-2

Finale
Mindaugas Barauskas - Tom Veje 6-5

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws