PDC stelt European Open en German Grand Prix uit vanwege corona-virus PDC
PDC

PDC stelt European Open en German Grand Prix uit vanwege corona-virus

PDC stelt European Open en German Grand Prix uit vanwege corona-virus

De PDC heeft twee European Tour evenementen afgelast vanwege het corona-virus. Het gaat om de European Darts Open welke van 27 tot en met 29 maart zou plaatsvinden in Leverkusen en om de German Darts Grand Prix welke van 11 tot en met 13 april gespeeld zou worden in München.

Opvallend is dat het tweede European Tour event van het jaar van 20 tot en met 22 maart vooralsnog wel doorgaat terwijl ook deze plaats zal vindeb in Duitsland. Dit betreft de European Darts Grand Prix in Sindelfingen. Over dit toernooi blijft de PDC in nauw contact met de locatie en lokale autoriteiten.

Eerder werden ook al de eerste 3 weekenden van de PDC Asian Tour gecanceld.

Overigens zullen de kwalificatietoernooien voor tourkaarthouders voor het European Tour toernooi 3 en 4, welke op aanstaande vrijdag 13 maart gepland staat in Barnsley, wel gewoon doorgaan.

Wanneer de uitgestelde European Tour toernooien zullen worden gespeeld is niet bekend. Wel laat de PDC weten een plek te zoeken in de drukbezette agenda waarbij mogelijk geschoven zal moeten worden met andere toernooien.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws