PDC WK: Zweedse Caris voorkomt ontmoeting tussen Burger en King PDC
PDC

PDC WK: Zweedse Caris voorkomt ontmoeting tussen Burger en King

PDC WK: Zweedse Caris voorkomt ontmoeting tussen Burger en King

De laatste voorronde werd gespeeld tussen Magnus Caris en Dietmar Burger. De eerste drie legs gingen opvallend genoeg allen tegen de darts. In de vierde leg slaagde Burger erin om zijn leg te behouden en nam daarmee een 3-1 voorsprong. Hij kreed meerdere pijlen voor de wedstrijd om zich te plaatsen voor de eerste ronde, maar hij slaagde er niet in om zijn dubbel op het belangrijkste moment te raken.

Caris profiteerde en kwam terug tot 3-3, waarna alles aankwam op de laatste en beslissende leg. Beide spelers kwamen op een finish van 112 te staan waar de Zweed als eerste voor mocht aanleggen. Hij raakte een triple 20 en een single 12 maar mistte de dubbel 20. Burger kreeg een herkansing maar benutte deze niet door geen triple te raken. Vervolgens maakte Caris zijn comeback compleet en besloot de wedstrijd in zijn voordeel. Hierdoor mag hij later deze avond aantreden tegen Mervyn King en wist hij te voorkomen dat er in de laatste wedstrijd de woorden Burger – King op het scoreboard komen te staan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws