Peter Wright heeft het helemaal gehad en loopt al aan na het gooien van 1 pijl PDC
PDC

Peter Wright heeft het helemaal gehad en loopt al aan na het gooien van 1 pijl

Peter Wright heeft het helemaal gehad en loopt al aan na het gooien van 1 pijl

Peter Wright verkeert niet in zijn beste vorm en dat is aan alles te merken bij de Schot.

In zijn duel met Stephen Bunting werd dit pijnlijk duidelijk na het gooien van 1 pijl zoals te zien is op deze beelden.

Peter Wright heeft het helemaal gehad en loopt al aan na het gooien van 1 pijl

De focus bij Peter Wright lijkt dan ook helemaal weg te zijn en het feit dat het setje pijlen waar die nu mee speelt nog niet het gewenste effect heeft draagt daar niet aan bij. Hij heeft belooft om vast te houden aan dit setje en zijn andere pijlen heeft hij allemaal opgeborgen.

Het lijkt echter een kwestie van tijd alvorens hij toch terug gaat komen op dit besluit omdat hij niet ander gewend is dan wisselen van pijlen wanneer het gevoel er even niet is. Voor Snakebite lijkt dit altijd goed te hebben gewerkt al verklaarde iedereen hem voor gek.

Om gehoor te geven aan dat advies besloot hij om het dit seizoen eens anders aan te pakken. Maar ondertussen begint ook de druk op de tweevoudig wereldkampioen toe te nemen. De voormalig nummer 1 van de wereld is op de PDC Order of Merit gezakt naar de 8e plek.

Mede daarom ontvangt de PDC ook veel kritiek op het feit dat ze hem toch hebben uitgenodigd voor de Premier League van dit jaar. Peter Wright kon niet goed omgaan met de kritiek dat Chris Dobey volgens velen zijn plek had moeten innemen.

Snakebite liet zich tijdens een interview nogal bot uit dat Chris Dobey slechts een 'Mickey Mouse'-toernooi had gewonnen waarmee hij vorig jaar de Premier League haalde. Hij doelde hiermee op de Masters wat volgens velen eigen de naam 'major' niet mag dragen vanwege het beperkt aantal deelnemers en het beperkt aantal dagen waarin het toernooi wordt gespeeld.

Dit was Chris Dobey ook ter oren gekomen en tijdens een kort promo filmpje in aanloop naar de Masters van afgelopen weekend waarbij de heren stonden warm te gooien liet Hollywood grappend weten dat hij zich aan het opwarmen was voor het 'Mickey Mouse'-toernooi.

Later liet Peter Wright weten zijn excuses te hebben aangeboden aan Chris Dobey en dat hij het vooral niet als een persoonlijke aanval bedoeldeaan het adres van de Engelsman.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws