Phil Taylor: "Als ik comeback maak word ik weer nummer 1 van wereld" PDC
PDC

Phil Taylor: "Als ik comeback maak word ik weer nummer 1 van wereld"

Phil Taylor: "Als ik comeback maak word ik weer nummer 1 van wereld"

Ondanks zijn leeftijd van 59 jaar is Phil Taylor er nog altijd van overtuigd dat hij bij een comeback weer de nummer 1 van de wereld zou worden. Dit liet hij weten tijdens een speciale uitzending van The Darts Show podcast.

"Als ik weer een comeback zou maken dan zal ik weer de nummer 1 van de wereld worden. Michael is mentaal niet zo sterk en daar zou ik dan gretig gebruik van maken," aldus The Power.

Er werd een tijd geleden gesproken over een mogelijke comeback door de 16-voudig wereldkampioen al leek dit destijds slechts een publiciteitsstunt. Nu laat hij echter weten dat er serieus naar gekeken is.

"Ik heb gebeld met Barry Hearn omdat ik overwoog om deel te nemen aan de UK Open. Hiervoor moest ik dan deelnemen aan een Rileys kwalificatietoernooi. We hebben toen de data bekeken in onze agenda en toen kwam ik erachter dat ik toen al een softtip-toernooi in Japan op de planning had staan."

Toch is een comeback nog niet volledig van de kaart: "Misschien volgend jaar, maar dat weet ik niet zeker. Dan ben ik 61 jaar en word ik er te oud voor. Op dit moment ben ik van plan om volgend jaar definitief te stoppen."

Vanavond komen Phil Taylor en Raymond van Barneveld tegen elkaar uit. Deze ontmoeting zal live te volgen zijn en wel via deze livestream.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws