Players Championship vanaf komend weekend met 4 streamborden PDC
PDC

Players Championship vanaf komend weekend met 4 streamborden

Players Championship vanaf komend weekend met 4 streamborden

Dartsfans kunnen vanaf komend weekend nog meer genieten van de Players Championship toernooien. Er zal immers op vier borden gestreamd worden.

Zodoende heeft de Morningside Arena in het weekend van 20 en 21 mei de primeur te pakken met vier borden op stream op PDC.TV. Hierdoor zijn er vanaf komend weekend 39 in plaats van 21 wedstrijden live te bekijken.

PDC CEO Matthew Porter zegt hierover: ''We zijn verheugd in staat te zijn om meer live wedstrijden aan te bieden van onze Players Championship toernooien. Deze ontwikkeling volgt op het succes van het UK Open waar we alle acht de borden streamden in Minehead in maart. Het is een natuurlijke uitbreiding van ons streamingaanbod om fans de mogelijkheid te geven meer van hun favorieten sterren in actie te zien tijdens Players Championships en zodoende bieden we onze PDC TV abonnees meer waar voor hun geld.''

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws