Poland Darts Masters wordt toegevoegd aan World Series of Darts met 2 NL-ers en 1 Belg PDC
PDC

Poland Darts Masters wordt toegevoegd aan World Series of Darts met 2 NL-ers en 1 Belg

Poland Darts Masters wordt toegevoegd aan World Series of Darts met 2 NL-ers en 1 Belg

De Poland Darts Masters is toegevoegd als het zesde en laatste toernooi van de World Series of Darts 2023. Op 7 en 8 juli zal de World Series of Darts voor het eerst Polen bezoeken, wanneer Warschau wordt bezocht.

In de COS Torwar te Warschau zullen 8 spelers uit de top van de PDC het opnemen tegen acht vertegenwoordigers van Oost-Europa. Michael Smith, regerend World Series of Darts Finals kampioen Gerwyn Price en Michael van Gerwen, Rob Cross, Luke Humphries, Premier League spelers Dimitri van den Bergh en Nathan Aspinall zullen net zoals Danny Noppert naar Polen afreizen. Peter Wright moet verstek laten gaan vanwege familieverplichtingen.

Oost-Europa wordt vertegenwoordigd door de 6 PDC-tourkaarthouders uit Oost-Europa. Dit houdt in dat voormalig World Matchplay halve finalist Krzysztof Ratajski wordt vergezeld door zijn landgenoten Krzysztof Kciuk en Radek Szaganski. Daarnaast zijn ook UK Open halve finalist Adam Gawlas en zijn Tsjechische landgenoot Karel Sedlacek, net zoals de Kroaat Boris Krcmar van de partij. Voor de laatste twee plekken zal een kwalificatietoernooi gehouden worden in respectievelijk Polen en Hongarije. Het Poolse kwalificatietoernooi zal op 1 juli plaatsvinden in het weekend waarin de Polish Darts Organisation ook het landelijk kampioenschap organiseert.

De Poland Darts Masters zal na de reeds gespeelde Bahrain Darts Masters en Nordic Darts Masters en het op 2 en 3 juni geplande US Darts Masters het vierde World Series of Darts toernooi zijn dat dit jaar gespeeld wordt. Daarna zullen in augustus nog de NZ Darts Masters en de NSW Darts Masters gespeeld worden. Op 15 tot en met 17 juli zal in de AFAS Live de World Series of Darts Finals met 24 spelers plaatsvinden.

2023 Poland Darts Masters
7 & 8 juli - COS Torwar, Warschau
PDC vertegenwoordigers
Michael Smith
Michael van Gerwen
Gerwyn Price
Rob Cross
Luke Humphries
Danny Noppert
Dimitri Van den Bergh
Nathan Aspinall

Oost-Europese vertegenwoordigers
Krzysztof Ratajski
Krzysztof Kciuk
Radek Szaganski
Boris Krcmar
Karel Sedlacek
Adam Gawlas
Hongaarse Qualifier
Poolse Qualifier

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws