Poland Masters vandaag live te volgen op ViaplayTV: Krcmar tegenover Van Gerwen in kwartfinale PDC
PDC

Poland Masters vandaag live te volgen op ViaplayTV: Krcmar tegenover Van Gerwen in kwartfinale

Poland Masters vandaag live te volgen op ViaplayTV: Krcmar tegenover Van Gerwen in kwartfinale

De Superbet Poland Darts Masters in Gliwice belooft vanavond een spectaculaire kwartfinale te worden, en het goede nieuws is dat het live te volgen is op ViaplayTV, het voormalige SBS9. De uitzending begint om 19:00 uur, dus zorg ervoor dat je klaar zit voor een avond vol topdarts.

De Kroatische nummer één, Boris Krcmar, zorgde vrijdagavond voor een indrukwekkende prestatie door Nathan Aspinall te verslaan. Krcmar wist ondanks vijf 180’s van Aspinall met gemiddeldes van 97,79 door te stoten naar de kwartfinale. Daar wacht hem een confrontatie met de regerend kampioen en wereldnummer twee, Michael van Gerwen.

“Ik voel me geweldig,” verklaarde Krcmar na zijn overwinning, waarin hij onder andere een verbluffende finish van 127 op de bullseye wist te plaatsen. “Nathan is een van de beste spelers ter wereld. Ik speelde goed vanavond; ik was een beetje nerveus, maar ik heb gewonnen, dus ik ben erg blij. Ik hoop deze vorm vast te houden en ik zal morgen mijn best doen.”

Vrijdag was de eerste ronde van het toernooi, waarin acht PDC-supersterren het opnamen tegen hun Oost-Europese rivalen. Krcmar was de enige regionale qualifier die de kwartfinales wist te bereiken. Van Gerwen begon zijn verdediging van de titel overtuigend met een 6-1 overwinning op een matig spelende Karel Sedlacek. De Nederlander wist zes van zijn twaalf pogingen op de dubbel te benutten en de Tsjechische ster eenvoudig opzij te zetten.

“Het was een solide optreden, maar het belangrijkste is om te winnen,” benadrukte Van Gerwen, die aast op zijn tweede World Series-titel van 2024. “Ik denk dat Karel een echt goede speler is, maar ik denk dat hij beter is op de vloer dan op het podium, en daar heb ik van geprofiteerd. Dit wordt een geweldig weekend voor darts in Polen en Oost-Europa, en er komt nog veel meer van mij morgen.”

Vanavond staat dus bol van de spanning met de kwartfinales van de Superbet Poland Darts Masters. Naast de clash tussen Krcmar en Van Gerwen, zullen ook Luke Littler, Peter Wright, Luke Humphries, Michael Smith, Rob Cross en Stephen Bunting het podium betreden. Mis niets van deze dartssensatie en stem af op ViaplayTV om 19:00 uur voor een avond vol live topdarts.

Het programma Poland Darts Masters:

Kwartfinale

Luke Littler v Peter Wright

Luke Humphries v Michael Smith

Rob Cross v Stephen Bunting

Michael van Gerwen v Boris Krcmar

Best of 11 legs

Halve finale

Littler/Wright v Humphries/Smith

Cross/Bunting v Van Gerwen/Krcmar

Best of 13 legs

Finale

Littler/Wright/Humphries/Smith v Cross/Bunting/Van Gerwen/Krcmar

Best of 15 legs

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws