Programma: België en Zweden bereiden zich voor op de kwartfinales bij PDC World Cup Darts PDC
PDC

Programma: België en Zweden bereiden zich voor op de kwartfinales bij PDC World Cup Darts

Programma: België en Zweden bereiden zich voor op de kwartfinales bij PDC World Cup Darts

Vandaag staat een spannende dag voor de boeg bij de PDC World Cup Darts, met de kwartfinales op het programma. De aandacht is vooral gericht op de teams van België en Zweden, die voor een grote uitdaging staan in hun respectievelijke wedstrijden.

België tegen Italië

Het Belgische team, bestaande uit Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts, maakte gisteren indruk door de Nederlandse favorieten Michael van Gerwen en Danny Noppert uit te schakelen. Met een overtuigende 8-2 overwinning plaatsten ze zich voor de kwartfinales, waar ze het nu opnemen tegen Italië. De Italianen verrasten vriend en vijand door Australië te verslaan in een zenuwslopende beslissingsleg.

Kim Huybrechts sprak na hun overwinning vol vertrouwen: “We gaven ze geen kans - we hadden de wedstrijd volledig onder controle. Als we ons eigen spel blijven spelen, zijn we zeer gevaarlijk.”

Zweden tegen Schotland

Voor Zweden wordt het een zware dag, want zij treffen het sterke Schotse duo Peter Wright en Gary Anderson. Het Zweedse team, met daarin Noord-Hollander Jeffrey de Graaf en zijn partner Oskar Lukasiak, plaatste zich voor de kwartfinales na een nipte 8-6 overwinning op Tsjechië. Het belooft een uitdagende wedstrijd te worden, aangezien Schotland in uitstekende vorm verkeert na hun 8-2 overwinning op Polen.

De Graaf, die zijn Nederlandse roots niet verloochent, zal alles op alles zetten om met zijn team een plek in de halve finales te veroveren. Het Zweedse team zal hun beste spel moeten laten zien om de ervaren Schotten te kunnen verslaan.

Programma

De middag- en avondsessies beloven vol spektakel te zitten. De kwartfinales beginnen om 13:00 uur lokale tijd, gevolgd door de halve finales en de finale in de avond. België zal hopen hun uitstekende vorm door te zetten tegen Italië, terwijl Zweden de zware taak heeft om Schotland te verslaan.

Kwartfinales

- Kroatië vs Oostenrijk

- België vs Italië

- Engeland vs Noord-Ierland

- Schotland vs Zweden

Halve Finales

- Kroatië/Oostenrijk vs België/Italië

- Engeland/Noord-Ierland vs Schotland/Zweden

Finale

- Engeland/Noord-Ierland/Schotland/Zweden vs Kroatië/Oostenrijk/België/Italië

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws