Programma dag twee in Munchen, German Darts Grand Prix met twee sessies PDC
PDC

Programma dag twee in Munchen, German Darts Grand Prix met twee sessies

Programma dag twee in Munchen, German Darts Grand Prix met twee sessies

Vandaag staat München in het teken van pijlen, triples en hoge finishes tijdens de German Darts Grand Prix. Met een bomvol programma is de zondagsessie, die zowel in de middag als avond plaatsvindt, een niet te missen spektakel. De wedstrijden zijn live te volgen op Viaplay en pdc.tv, terwijl liefhebbers voor uitslagen en updates terecht kunnen op dartfreakz.nl.

De middagsessie trapt om 13:00 uur af met enkele interessante partijen waarbij drie Nederlandse spelers betrokken zijn. Onder hen bevindt zich Richard Veenstra, die het opneemt tegen Josh Rock. Een partij die belooft vol spanning en spektakel te zitten. Ook Jermaine Wattimena komt in actie; hij staat tegenover Stephen Bunting. Wattimena won zijn eerste duel zonder leg verlies in München. Dirk van Duijvenbode, bekend om zijn energie en vechtlust, zal de middag afsluiten en treft Nathan Aspinall in wat zonder twijfel een explosieve match zal worden.

De avondsessie, beginnend om 19:00 uur, belooft eveneens vuurwerk met nog meer Nederlandse inbreng. Danny Noppert gaat de strijd aan met Gian van Veen in een oranje duel. Een van de hoogtepunten van de avond is ongetwijfeld de partij tussen Michael van Gerwen en Jeffrey de Zwaan. Twee landgenoten die elkaar door en door kennen, wat altijd zorgt voor fascinerende confrontaties op het podium. Als afsluiter zien we Dave Chisnall tegenover de Belg Dimitri Van den Bergh staan, waarbij de Belgische darter op zoek zal gaan naar een plek in de volgende ronde.

Kortom, de German Grand Prix in München met spelers uit de top van de wereld, Nederlandse en Belgische favorieten in actie, en alle wedstrijden live te volgen, belooft het een dag vol spannende darts te worden. Mis geen moment van deze actie!

Middagsessie (13:00 lokale tijd)

Tweede Ronde

Ross Smith - Brendan Dolan

Josh Rock - Richard Veenstra

Krzysztof Ratajski - Chris Dobey

Ricardo Pietreczko - Ryan Joyce

Stephen Bunting - Jermaine Wattimena

Ryan Searle - Steve Lennon

Rob Cross - Daryl Gurney

Dirk van Duijvenbode - Nathan Aspinall

Avondsessie (19:00 lokale tijd)

Michael Smith - Cameron Menzies

Danny Noppert - Gian van Veen

Gerwyn Price - Peter Wright

Luke Humphries - Luke Woodhouse

Damon Heta - Martin Schindler

Michael van Gerwen - Jeffrey de Zwaan

Dave Chisnall - Dimitri Van den Bergh

Jonny Clayton - Joe Cullen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws