Derde titel voor de Zweed Andreas Harrysson tijdens de vijfde week van Modus Super Series 7 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Derde titel voor de Zweed Andreas Harrysson tijdens de vijfde week van Modus Super Series 7

Derde titel voor de Zweed Andreas Harrysson tijdens de vijfde week van Modus Super Series 7

De 32-jarige Max de Jong was de Nederlandse inbreng tijdens de Modus Super Series 7 speelweek vijf. De Nederlander wist niet door te dringen tot finals night die op zaterdagavond is gespeeld.

De Jong won in groep A met 4-1 van de latere winnaar "Dirty Harrysson". De Zweed Andreas Harrysson wist zich via groep B te plaatsen voor de zaterdag. Max de Jong werd uiteindelijk vierde in groep A en mocht opnieuw een gooi doen naar een startbewijs voor zaterdag via groep C. In groep C lukte het de Nederlander niet door te dringen tot de bovenste twee die door gaan. De Jong eindigde als vijfde in groep B.

Groep A werd gewonnen door Leonard Gates, met een indrukwekkende reeks van 12 overwinningen en slechts 3 verliezen wist Leonard Gates met een totaal van 24 punten zich te plaatsen voor de zaterdag.

Groep B:
David Evans leidt de finalisten van Groep B naar de Finals Night van de Modus Super Series met een perfecte reeks van 8 overwinningen en een totaal van 16 punten. Andreas Harrysson volgt met 6 overwinningen en 12 punten, terwijl David Davies met 3 overwinningen en 6 punten de derde plek veiligstelt. Deze spelers beloven een spannende Finals Night met hun indrukwekkende prestaties en doorzettingsvermogen.

Groep C:
Mike Warburton en Greg Ritchie hebben zich vanuit Groep C gekwalificeerd voor de Finals Night van de Modus Super Series, gehouden op zaterdagavond. Warburton, met een indrukwekkende reeks van 8 overwinningen uit 10 wedstrijden en een totaal van 16 punten, toonde opmerkelijke consistentie en vaardigheid, terwijl hij een legverschil van +14 behaalde. Dicht op zijn hielen volgde Greg Ritchie, die 7 overwinningen wist te behalen, resulterend in 14 punten en een positief legverschil van +12. Hun uitmuntende prestaties in de groepsfase beloven een spannende bijdrage aan de Finals Night.

Finals Night:
Tijdens een opwindende avond bij de Modus Super Series hebben de dartsfans getuige kunnen zijn van indrukwekkende halve finales, waarbij Leonard Gates het opnam tegen Mike Warburton en David Evans de strijd aanging met Andreas Harrysson. Uiteindelijk bereikten Warburton en Harrysson de finale, waar de Zweedse darter Andreas Harrysson zijn vaardigheden en precisie tentoonstelde. Met een spectaculaire 121-finish wist Harrysson de finale met 4-2 te winnen tegen Mike Warburton, waarmee hij zijn derde Modus Super Series titel veiligstelde. Deze overwinning verzekert Harrysson niet alleen van een plaats bij de prestigieuze Champions Night, maar plaatst hem ook in de schijnwerpers als een van de favorieten voor de eindoverwinning en de hoofdprijs van 20.000 Britse ponden. Harrysson's consistente prestaties en indrukwekkende afwerking beloven veel voor zijn toekomstige optredens in de competitie.

Het is de derde Modus Super Series titel voor de Zweed Andreas Harrysson.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws