Programma German Darts Grand Prix met vandaag zeven Nederlanders en twee Belgen PDC
PDC

Programma German Darts Grand Prix met vandaag zeven Nederlanders en twee Belgen

Programma German Darts Grand Prix met vandaag zeven Nederlanders en twee Belgen

Vandaag gaat in München de tweede PDC European Tour van het jaar 2024 van start, de German Darts Grand Prix. Dit toernooi belooft weer een spectaculair dartevenement te worden met topdarters van over de hele wereld. De verdedigend kampioen, Michael Smith, die vorig jaar Nathan Aspinall in een spannende finale versloeg, zal ook dit jaar weer van de partij zijn om zijn titel te verdedigen.

De Nederlandse dartsfans kunnen hun hart ophalen met maar liefst zeven Nederlanders die vandaag in actie komen. Kevin Doets, Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan, Richard Veenstra, en Niels Zonneveld zullen in de middagsessie hun kunsten vertonen. De avondsessie belooft een bijzonder Nederlands onderonsje, waarbij dartslegendes Raymond van Barneveld en de Gelderlander Gian van Veen tegenover elkaar staan. Ook de Belgische dartsliefhebbers hebben reden om in te schakelen, met Mike de Decker in de middagsessie en Dimitri Van den Bergh die 's avonds zijn opwachting maakt.

De middagsessie, die om 13:00 lokale tijd begint, biedt meteen een reeks interessante partijen. Zo neemt Ryan Joyce het op tegen Kevin Doets en zien we Franz Roetzsch in actie tegen Jermaine Wattimena. Ook Jeffrey De Zwaan, Richard Veenstra, en Niels Zonneveld zullen alles uit de kast halen om een plek in de volgende ronde te veroveren. De avondsessie, startend om 19:00 lokale tijd, kent eveneens een aantal veelbelovende duels met onder andere een clash tussen Raymond van Barneveld en Gian van Veen, en Dimitri Van den Bergh die het opneemt tegen Gabriel Clemens.

Het toernooi, dat live uitgezonden wordt op Viaplay en PDC.tv, belooft weer een prachtige showcase te worden van het beste wat de dartsport te bieden heeft.

Programma zaterdag, eerste speeldag:

Middagsessie vanaf 13:00 uur

Ryan Joyce v Kevin Doets

Brendan Dolan v Alan Soutar

Franz Roetzsch v Jermaine Wattimena

Cameron Menzies v Mike De Decker

Jeffrey De Zwaan v Matthias Ehlers

Oliver Mueller v Richard Veenstra

Niels Zonneveld v Luke Woodhouse

Chris Dobey v Viktor Tingstrom

Avondsessie vanaf 19:00 uur:

Lukas Wenig v Steve Lennon

James Wade v Daryl Gurney

Andrew Gilding v Joe Cullen

Martin Schindler v Vitezslav Sedlak

Nathan Aspinall v Michael Unterbuchner

Raymond van Barneveld v Gian van Veen

Peter Wright v Jose de Sousa

Dimitri Van den Bergh v Gabriel Clemens

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws