Beveiligers duiken op misdragende supporter die Luke Littler pijn doet tijdens opkomst PDC
PDC

Beveiligers duiken op misdragende supporter die Luke Littler pijn doet tijdens opkomst

Beveiligers duiken op misdragende supporter die Luke Littler pijn doet tijdens opkomst

In aanloop naar het duel tussen Michael van Gerwen en Luke Littler ging het mis voor de 17-jarige toen een supporter het nodig vond om zich te misdragen tijdens de opkomst.

Het is duidelijk te zien hoe iemand uit het publiek Luke Littler pijn doet zoals te bekijken is op deze beelden.

lukelittlerincident

De beveiligers die meelopen richting het podium kwamen direct in actie en pakte de gast aan die het niet kon laten om zich te misdragen. Littler is zichtbaar aangeslagen en grijpt later nog even naar zijn rechterarm waar de kerel in het publiek flink aan had getrokken.

Nadat Littler de scheidsrechter de hand had gegeven schudde hij zijn hoofd waarbij hij nog moest verwerken wat er zojuist was gebeurd. Tijdens het interview later gaf hij aan dat hij niet weet wie de kerel is die aan zijn arm had getrokken maar dat hij daardoor wel even van zijn stuk was.

Maar het belangrijkste is dat hij er niks aan heeft overgehouden en zijn hand is nog oké, zo liet hij na afloop weten. Dat blijkt ook wel omdat hij Michael van Gerwen met 6-3 opzij wist te zetten en daarbij een gemiddelde gooide van 99,05.

Wat er met de supporter is gebeurd is niet bekendgemaakt maar dat hij door de beveiliging even goed werd aangesproken is duidelijk op de achtergrond te zien op de beelden. Het is niet ondenkbaar dat hij vervolgens de locatie heeft moeten verlaten aangezien dat bij dergelijke incidenten wel eerder is gebeurd bij de PDC.

Dat hij zich zonder problemen kon herpakken bleek ook wel uit de finale die daarop volgde en waarin hij Nathan Aspinall wist te verslaan voor dagwinst in de Premier League. Hiermee schreef hij eindelijk ook zijn eerste Premier League dagtitel op zijn naam, iets dat al enkele weken zijn doel was.

Littler: "Het is mooi om dit te kunnen toevoegen aan mijn ProTour-titel, European Tour-titel en World Series-titel."

Hij kijkt ondertussen alweer uit naar de volgende speelavond waar een ontmoeting met Michael van Gerwen wacht.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws