Raymond van Barneveld reageert op besluit Lloyd om stap terug te doen PDC
PDC

Raymond van Barneveld reageert op besluit Lloyd om stap terug te doen

Raymond van Barneveld reageert op besluit Lloyd om stap terug te doen

Raymond van Barneveld heeft via zijn Facebook-account gereageerd op het omtrent Colin Lloyd die komend jaar niet actief zal zijn op het PDC-circuit. Zodoende heeft de Hagenaar tijdens zijn vakantie in Hong Kong tijd genomen om aandacht te besteden aan deze grote darter.

''Het nieuws kwam voor mij niet echt als een verassing. Colin zakte steeds lager weg op de Order of Merit hoe en waarom weet niemand ook hijzelf niet.
Colin Lloyd naar mijn mening1 van de eerlijkste en talentvolste spelers in het circuit. We hebben fantastische veldslagen geleverd waarvan ik me er eentje nog goed voor de geest kan halen het WK van 2007 tweede ronde stond ik 3-0 achter in sets ik kwam terug tot 3-3 en 5-5 ik won de decider en werd uiteindelijk wereldkampioen.

Colin is er na deze wedstrijd eigenlijk nooit echt meer bovenop gekomen zoals ik al eerder schreef opmerkelijk en raar, want ik vind het nog steeds een geweldenaar.

Ook zal zijn diabetes parten hebben gespeeld gedurende al die jaren van een vaak ongezonde levensstijl. Ik kan er over meepraten.

Toch als ik hem zou kunnen helpen ga ik dit doen, want in mijn ogen is hij een geweldige gozer met veel humor en talent wie weet kan ik hem er ooit bovenop helpen.

Voor nu neem ff je rust vriend''

Foto: www.globaldarts.de

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws