Ryan Searle wint duel in stijl met zwaarste 9-darter die op camera is vastgelegd PDC
PDC

Ryan Searle wint duel in stijl met zwaarste 9-darter die op camera is vastgelegd

Ryan Searle wint duel in stijl met zwaarste 9-darter die op camera is vastgelegd

Op maandagavond wist Ryan Searle geschiedenis te schrijven door zijn duel met een 9-darter af te sluiten op de Grand Slam of Darts.

Het was bovendien niet zo maar een perfecte leg want het bleek de zwaarste 9-darter ooit zoals te zien is op deze beelden.

Ryan Searle wint duel in stijl met zwaarste 9-darter die op camera is vastgelegd

We hebben al meer bijzondere 9-darters gezien maar een perfecte leg met pijlen van 34 gram is iets nieuws. Op de vloer wist hij dit al eens te presteren maar nu slaagde hij er eindelijk ook voor het eerst op televisie in. Daarmee is dit ook de zwaarste van alle 9-darters die we ooit eerder live op tv hebben gezien.

Ook is het pas de tweede keer in de historie van de PDC om een wedstrijd af te sluiten met een 9-darter. Degene die hem voor ging was Willie Borland op het wereldkampioenschap van 2022.

Tevens wist Ryan Searle op deze wijze we laatste 16 van de Grand Slam of Darts 2023 veilig te stellen.

Onlangs zagen we ook nog een hele bijzondere andere perfecte leg en wel de snelste ooit. Deze kwam van de hand van Ricky Evans tijdens de Players Championship 30 eerder deze maand. In slechts 11 dagen tijd zijn er dus twee opmerkelijke 9-darters gegooid zoals we dit nooit eerder zagen in de geschiedenis van de dartsport.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws