Spugende Premier League fan niet meer welkom op PDC toernooien PDC
PDC

Spugende Premier League fan niet meer welkom op PDC toernooien

Spugende Premier League fan niet meer welkom op PDC toernooien

Tijdens de opkomst van Phil Taylor die voorafgaand ging aan zijn partij tegen Raymond van Barneveld in speelweek acht van de Premier League Darts 2013, werd er op de grootmeester gespuugd.

PDC voorzitter Barry Hearn heeft dit schandalig gedrag van de idiote fan bestraft. De spugende fan is niet meer welkom op darttoernooien. Ook heeft Hearn bevestigd dat de betreffende meteen de zaal uit was gezet na de onsmakelijke actie.

Hearn: Er waren 8000 mensen in de arena en één idioot besloot zoiets te doen. De Premier League Darts straalt een positieve sfeer uit en is een populaire sport. Er zal altijd een idioot tussen zitten die tot zulke acties overgaat. Bannen is het beste afschrikmiddel.

Taylor: Ik betreur dit en ben een beetje verontwaardigd om eerlijk te zijn. Ik wil een show wegzetten, het is dus een schande als één van de fans dit proberen te verpesten.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws