Statement Van Barneveld: "Ik wil mijn carrière beëindigen in Ally Pally" PDC
PDC

Statement Van Barneveld: "Ik wil mijn carrière beëindigen in Ally Pally"

Statement Van Barneveld: "Ik wil mijn carrière beëindigen in Ally Pally"

leek Raymond van Barneveld definitief afscheid te nemen als professioneel dartspeler. Vrijdagochtend kwam zijn manager met dat dit in een emotionele bui is gezegd.

Inmiddels is Raymond van Barneveld ook zelf met een verklaring gekomen.

"Mijn leven is al maanden een rollercoaster. In mijn privéleven zijn er veel problemen geweest en al die problemen neem je ook het podium op, ook al probeer je dat niet. Ik was vereerd dat ik de Premier League mocht spelen dit jaar en ik wilde iedereen zo graag de echte Barney laten zien, maar het is slechts bij enkele glimpen gebleven."

"Mijn persoonlijke problemen kregen de overhand en ik liep steeds achter de feiten aan. Gisteren kwamen al die emoties samen en daar kon ik niet mee omgaan. Ik schaamde me voor mijn familie, mijn vrienden en de Barney Army. Het voelde alsof ik iedereen in de steek had gelaten en het was erg moeilijk om met die pijn om te gaan. Het enige wat ik op dat moment wilde, was die pijn nooit meer voelen, maar ik realiseer dat ik niet had moeten praten wanneer ik me zo voel."

"Ik wil mijn carrière beëindigen in Ally Pally tijdens mijn laatste WK Darts", zegt hij. "Ik hoop dat iedereen deze moeilijke tijden voor mij en mijn familie begrijpt. Ik moet alles weer op een rijtje krijgen. Ik neem een paar dagen vrij en daarna zal ik weer zoveel mogelijk vloertoernooien spelen als mogelijk is," aldus Barney.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws