Terry Jenkins heeft weinig interesse in de Lakeside PDC
PDC

Terry Jenkins heeft weinig interesse in de Lakeside

Terry Jenkins heeft weinig interesse in de Lakeside

Terry Jenkins heeft niet veel interesse in Lakeside maar kijkt wel een paar wedstrijden. Dat heeft hij gezegd tegen de Britse krant Jenkins vind dat je Lakeside niet echt een World Championships kunt noemen omdat het niet toegankelijk is voor de beste spelers ter wereld.

'The Bull' blikte ook nog even terug op zijn WK en gaf toe dat hij zijn kans gemist heeft om het PDC WK te winnen. Jenkins was er dit jaar van overtuigd dat hij een kans had om te winnen, maar werd in de kwartfinale met 5-3 uitgeschakeld door de latere wereldkampioen Adrian Lewis.

Terry gaf toe dat hij het in zijn kwartfinale vooral in de eerste 3 sets uit handen heeft gegeven en vond de finale maar bagger. ''Ik zou willen dat Adrian tegen mij ook zo had gespeeld.'' De speler uit Ledburry is heeft de moed nog niet opgegeven en wil in december weer alles geven om de titel te pakken.

Tot slot had Jenkins ook nog een mening over de vroegtijdige uitschakeling van Phil Taylor. ''Taylor komt absoluut terug na zijn verlies.'' Jekins zei dat er steeds weer gespeculeerd is over een afgang van Taylor en dat de meervoudig wereldkampioen er steeds sterker uit terug weet te komen. 'The Bull' denkt zelf dat Taylor iets minder energy heeft om voldoende te trainen en dat Taylor door de opkomst van veel goede spelers steeds meer onder druk komt te staan. Hij staat in ieder geval onder veel meer druk dan in het verleden het geval was.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws