Tony O'Shea: "Ik ga voor comeback op Q School na knie-operatie" PDC
PDC

Tony O'Shea: "Ik ga voor comeback op Q School na knie-operatie"

Tony O'Shea: "Ik ga voor comeback op Q School na knie-operatie"

Tony O'Shea gaat deelnemen aan de PDC Q School zoals al bekend was gemaakt. Maar het trouwe gezicht van de BDO gaat niet zomaar de overstap maken naar de PDC. O'Shea heeft laten weten dat een knie-operatie afgelopen zomer eraan heeft bijgedragen dat hij voortaan zonder pijn kan gooien en dat zijn vertrouwen hierdoor is hersteld dat hij sindsdien een basis heeft waarbij hij geregeld gemiddelden van boven de 100,00 gooit.

Door zijn afwezigheid in het BDO-circuit, vanwege diezelfde knie-operatie, heeft hij zich niet kunnen kwalificeren voor de Finder Darts Masters en de Lakeside. Daarom is dit volgens The Silverback het perfecte moment om zijn geluk te beproeven op de Q School van de PDC.

Hij keert zijn rug niet volledig naar de BDO en is tijdens de aanstaande editie van de Lakeside zelfs nog als commentator actief, maar mocht hij een Tourkaart bemachtigen dan is de overstap naar de PDC definitief. Wanneer hij geen Tourkaart bemachtigd blijft hij bij de BDO en zal hij op de UK Open in actie verschijnen.

In zijn optiek kan hij dan ook niets verliezen met zijn deelname aan de PDC Q School in januari.

Met dank aan Charlie namens de Silverback crew.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws