Vader en zoon Stompé winnen koppeltoernooi in Potters PDC
PDC

Vader en zoon Stompé winnen koppeltoernooi in Potters

Vader en zoon Stompé winnen koppeltoernooi in Potters

Co Stompé heeft samen met zijn 18-jarige zoon een koppeltoernooi in Potters gewonnen. Co junior kwam al enige weken naar de het rankingtoernooi, maar bij de laatste editie verraste hij de deelnemers en de organisatie door zijn vader mee te nemen. Vader en zoon Stompé vormden samen een koppel en mochten in de poule o.a. aantreden tegen Sander Donker en Lex Goedhart. Donker en Goedhart wisten verrassend een leg te pakken maar daar bleef het ook bij. Co senior liet van zich spreken door in de poulewedstrijden o.a. een 106-finish en een 110-finish te noteren.

In de daaropvolgende winnaarsronde versloeg het duo Tim kuiper en Johan Witte met 3-0. In de halve finale was het aan de kampioen van de Haarlemmermeer, Patrick van Santen, en zijn teammaat Ronald Wegbrans om hun krachten te meten tegen het opvallende duo. Zij konden niet laten zien wat ze normaal presteerden en verloren 4-1. In de finale gingen Mario Commissaris en Joost Verwey redelijk van start met tweemaal 60 en 140, maar dit bleek niet genoeg. De tweede leg finishten ze echter op de valreep met dubbel 10 wat de stand op 1-1 bracht. Na een stand van 3-1 voor het koppel Stompé werd het met een beetje geluk 3-2. In de zesde leg kwamen Co en Co met scores als 95-140-59-131 al snel op een finish en hadden Commissaris en Verweij het nakijken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws