Van Barneveld: "De Pauze heeft me goed gedaan" PDC
PDC

Van Barneveld: "De Pauze heeft me goed gedaan"

Van Barneveld: "De Pauze heeft me goed gedaan"

Na lange tijd zullen we vanavond weer Raymond van Barneveld in actie zien. De Nederlander had er voor gekozen om na de Premier League of Darts een korte pauze in te lassen. "De korte onderbreking heeft me erg goed gedaan," Zei 'Barney'. "Ik kende een rustige tijd en heb genoten van het WK Voetbal. Eerst heb ik thuis gekeken en de laatste week was ik in Africa zelf om de wedstrijden in het stadion te zien. Daarnaast heb ik super veel getraind en barst ik van het vertrouwen. Tijdens de pauze merkte ik ook dat ik het darten miste en ik kijk er dus naar uit om op de World Matchplay te gaan spelen."

Tijdens zijn terugkeer op de Matchplay zal 'Barney' geen makkelijke tegenstander treffen aangezien hij het mag gaan opnemen tegen Denis Ovens die de laatste tijd goede vorm laat zien. "Ik ken Denis al jaren en hij is één van de gevaarlijkste spelers op de vloer en nu hij het op tv ook goed aan het doen is kon het wel eens een zware partij worden," zei de Nederlander. "Hij is een erg goede vriend van me en dat maakt het ook niet makkelijker, daarnaast is hij in mijn ogen een top 16 speler. Hij is niet bang om te verliezen, Scoort goed en weet zijn dubbels goed te vinden. Daarnaast zal hij na zijn goede optreden tijdens de UK Open barsten van het zelfvertrouwen."

Van Barneveld kende de laatste jaren in Blackpool problemen met de hitte. "De hitte was de laatste jaren een probleem voor me in Blackpool," zei van Barneveld. "Het kan er erg warm worden, daarnaast is het tot nu toe nog niet mijn toernooi geweest. De laatste 3 jaar werd ik iedere keer in de kwartfinale uitgeschakelt door spelers die op dat moment super goed speelde. Ik hoop dat het nu anders is, ik barst van het vertrouwen en misschien kan ik wel voor het eerst de finale bereiken van de World Matchplay," aldus Raymond van Barneveld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws