Van Barneveld speelt volgende week de klassieker tegen Phil Taylor PDC
PDC

Van Barneveld speelt volgende week de klassieker tegen Phil Taylor

Van Barneveld speelt volgende week de klassieker tegen Phil Taylor

Raymond van Barneveld en Phil Taylor zouden eerder al tegen elkaar uitkomen maar volgende week zal het dan eindelijk zover zijn. Op dinsdag 8 april of woensdag 9 april zal de partij doorgang vinden.

Eerder liet de Nederlander al weten dat hij een keuze heeft gemaakt voor welk goed doel hij geld zal proberen op te halen. Dit is de voedselbank geworden.

Dat de twee elkaar weer treffen is al bijzonder maar het zal bovendien gebeuren terwijl ze 450 kilometer van elkaar verwijderd zijn.

Vanaf hun eigen huiskamer zullen de twee tegen elkaar spelen door gebruik van een speciaal Nexus-dartbord. Via een ingebouwde camera en microfoon staan de twee met elkaar in contact.

Voor het eerst zal een dergelijke wedstrijd worden gespeeld zonder dat ze fysiek bij elkaar zijn. Hiermee hopen ze geld op te halen voor het goede doel waarbij Barney speelt voor de voedselbank.

De wedstrijd zal online live te volgen zijn.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws