Van Barneveld: "We gaan gewoon naar Barnsley anders denk ik 'wat als'" PDC
PDC

Van Barneveld: "We gaan gewoon naar Barnsley anders denk ik 'wat als'"

Van Barneveld: "We gaan gewoon naar Barnsley anders denk ik 'wat als'"

Dinsdagochtend sprak radio 538 met Raymond van Barneveld in de ochtendshow van Frank Dane. Dit was na de 4 dagen die de Nederlander in het buitenland had doorgebracht.

Van Barneveld: "We zijn er even tussenuit geweest naar Disneyland en hebben even rustig kunnen nadenken. Vrienden zeggen 'kies voor jezelf want we kunnen het niet meer aanzien', maar we gaan gewoon naar Barnsley, anders denk ik 'wat als' wanneer we zouden thuisblijven.

Hij vervolgt: "Het moet geen lijdensweg worden en dat is het nu wel al een beetje. Maar het is niet helemaal weg als ik kijk dat ik onlangs nog de finale speelde op een Players Championship en aansluitend een goede partij speelde tegen Max Hopp in Duitsland. In het darten kan het ook zomaar weer terug zijn."

Tevens gaf Barney aan dat er plannen zijn voor een groot afscheidsfeest dat in 2020 zal worden gehouden.

Donderdag is Van Barneveld te gast bij RTL7 in de uitzending van de Premier League en hierin zal hij nog het een en ander toelichten.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws