Van Gerwen onverwacht onderuit tegen Jonny Clayton tijdens de PL PDC
PDC

Van Gerwen onverwacht onderuit tegen Jonny Clayton tijdens de PL

Van Gerwen onverwacht onderuit tegen Jonny Clayton tijdens de PL

Michael van Gerwen kwam tekort in Berlijn tijdens de Premier League. Totaal onverwacht wist Clayton die de laatste tijd niet in vorm was te winnen van Mighty Mike. De Brabander wist de triples niet te vinden, met een gemiddelde van onder de 90 was het zeker niet des Van Gerwen.

'Het sloeg nergens op, ik was niet schept. Ik moet het mezelf verwijten maar ook dit format waar geen hol aan is' aldus Van Gerwen tegen viaplay. 'Ik had niet de juiste instelling en het lukte vandaag totaal niet. Ik heb iets minder concentratie maar wil wel altijd winnen. Ik baal er enorm van dat ik voor niets 3.5 uur heb staan voorbereiden'.

Gerwyn Price is er wel in geslaagd de laatste vier te halen in Berlijn. The Iceman versloeg met 6-3 Peter Wright. Snakebite weet nog 3-1 voor te komen via een 11-darter in leg drie. Na de goede start valt de Schot stil en weet de Welshman vijf legs op rij te pakken voor een plek in de halve finale.

Kwartfinale
Dimitri Van den Bergh (87.09) 3-6 Michael Smith (94.29)
Nathan Aspinall (102.97) 6-4 Chris Dobey (99.09)
Jonny Clayton (97.16) 6-5 Michael van Gerwen (89.18)
Peter Wright (92.78) 3-6 Gerwyn Price (101.47)

Halve finale
Michael Smith v Nathan Aspinall
Jonny Clayton v Gerwyn Price

Finale
v

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws