Michael van Gerwen grapt: "Wat mij blijft motiveren? Dimitri Van den Bergh pesten" PDC
PDC

Michael van Gerwen grapt: "Wat mij blijft motiveren? Dimitri Van den Bergh pesten"

Michael van Gerwen grapt: "Wat mij blijft motiveren? Dimitri Van den Bergh pesten"

Tegenover de Belgische pers sprak Michael van Gerwen met een knipoog over onze zuiderburen.

Op het moment van het interview werd gesproken over de mogelijkheid dat hij uitkomt tegen Kim Huybrechts, gevolgd door een duel met Van den Bergh.

"Maar dan moeten ze wel zo ver komen, hè," grapt Van Gerwen tegen 'Het Nieuwsblad'.

"Onze Dimitri is op dit moment niet in topvorm. Ik plaag hem graag een beetje. Nou ja, eerder een beetje plagen en dollen. Dat hoort er ook bij. Hij reageert ook altijd, hè. Elke keer opnieuw. Dimitri kan soms vermoeiend zijn als je veel met hem omgaat zoals ik (lacht), maar ik denk dat hij zich vooral beter kan concentreren op zijn spel in plaats van randzaken. Zoals dat dansje van hem... Hij moet zich echt focussen op het darten, want hij is een fantastische speler."

Van Gerwen vervolgt: "Jullie darters in België hebben allemaal een hekel aan elkaar. De ene dag praten ze lelijk over elkaar en de volgende dag staan ze samen achter het dartbord. Een team vormen? Ze slaan elkaar nog liever de kop in, en anders doen hun families het wel."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws