VIDEO: Jochie blijkt een waar dartstalent en gooit nu al zo goed als de professionals PDC
PDC

VIDEO: Jochie blijkt een waar dartstalent en gooit nu al zo goed als de professionals

VIDEO: Jochie blijkt een waar dartstalent en gooit nu al zo goed als de professionals

Terwijl Luke Littler de dartswereld momenteel op zijn kop zet als 17-jarige staat de opvolging van The Nuke ook al te wachten.

Op internet zijn beelden verschenen van een klein jochie dat op commando van zijn vader alles raak gooit zoals te zien is op deze beelden.

download 31

Zijn vader geeft aan wat hij moet gooien en moeiteloos weet hij de ene na de andere dubbel te raken ondanks dat hij pas een paar jaar oud is. Dat zijn vader het volste vertrouwen heeft in zijn zoon blijkt wel uit het feit dat het dartbord voor de raam van de huiskamer is geplaatst.

Als oche zijn een paar tegels uit zijn speelhoek gepakt en het dartbord is op de standaard naar beneden geplaatst omdat hij anders de pijlen er nog niet zelfstandig uit kan pakken. Voeg daar een paar simpele darts aan toe en de dartset is compleet waarmee hij kan trainen.

En dat hij al volop heeft staan oefenen blijkt wel uit het gemak waarmee hij de pijlen op commando in de ene na de andere dubbel weet te gooien. Het darten lijkt hem dan ook met de paplepel ingegoten en de magneetpijlen met het magnetisch dartbord lijken al snel te zijn vervangen voor echte dartpijlen.

Op dezelfde wijze hebben we Gian van Veen in Nederland zien rondlopen met een bierkratje in de hand. Dit om deze voor het dartbord te zetten zodat hij zijn pijlen uit het bord kon halen. Van Veen was toen ook nog een piepklein ventje en alle training die hij er sindsdien in heeft gestoken heeft zich uitbetaald nu hij zich heeft weten op te werken tot een topspeler bij de PDC.

Wanneer het jochie van deze video er ook serieus mee om blijft gaan en er net zo veel tijd in blijft steken dan kan het bijna niet anders dan dat we hem over een jaar of 10 ook gaan zien in het professioneel dartscircuit. Aan een gebrek aan talent zal het in ieder geval niet liggen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws