[VIDEO] Andy Hamilton juicht en denkt dat hij in de finale staat maar dat loopt anders algemeen nieuws
algemeen nieuws

[VIDEO] Andy Hamilton juicht en denkt dat hij in de finale staat maar dat loopt anders

[VIDEO] Andy Hamilton juicht en denkt dat hij in de finale staat maar dat loopt anders

De 57-jarige Engelsman Andy Hamilton dacht even dat hij zich geplaatst had voor de finale van de Modus Super Series Acht. Maar The Hammer kwam helaas net buiten het ijzer terecht met zijn laatste pijl, waardoor hij de beslissende matchdart miste.

De Gemiste Kansen van Hamilton

Deze gemiste kans bleek een dure vergissing voor Hamilton. Zijn tegenstander, Justin Smith, wist wel de dubbel te raken en plaatste zich daarmee voor de finale op finals night. Ondanks het missen van de matchdart, toonde Hamilton veerkracht door zich eerder in de wedstrijd knap terug te vechten met een indrukwekkende 138-finish om de stand op 3-3 te brengen. De 57-jarige veteraan blijft een geduchte tegenstander op het dartbord.

Terugblik op Hamiltons Carrière

Andy Hamilton, bijgenaamd The Hammer, heeft een rijke geschiedenis in het darts. In 2012 bereikte hij de finale van het PDC World Darts Championship, waarin hij uiteindelijk verloor van Adrian Lewis. In totaal heeft Hamilton dertien keer deelgenomen aan het PDC WK darts, waarbij hij in 2012 en 2013 ook actief was als een van de Premier League-spelers. Naast deze prestaties heeft hij verschillende titels op zijn naam staan, waaronder de overwinning op het Antwerpen Open.

Hamilton staat ook bekend om zijn unieke opkomstmuziek, "U Can't Touch This" van MC Hammer, een nummer dat zijn bijnaam eer aandoet. Echter, ondanks zijn indrukwekkende prestaties verloor hij in 2022 zijn tourkaart bij de PDC, wat een tegenslag was in zijn carrière.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws