VIDEO Michael van Gerwen geplaatst voor de Playoffs Premier League 2024 PDC
PDC

VIDEO Michael van Gerwen geplaatst voor de Playoffs Premier League 2024

VIDEO Michael van Gerwen geplaatst voor de Playoffs Premier League 2024

Na vijftien weken intensieve competitie in de Premier League heeft Michael van Gerwen zich verzekerd van een plek in de Playoffs. De Nederlandse dartsensatie won dit seizoen vier avonden en bereikte op de meest recente donderdagavond de finale, die hij nipt verloor.

Voor wie de actie gemist heeft op Viaplay, zijn de hoogtepunten samengevat in een video. Met een totaal van 27 punten heeft Van Gerwen zich gekwalificeerd voor de Playoffs. Aan de top van de ranglijst staat het jonge talent Luke Littler, gevolgd door de huidige wereldkampioen Luke Humphries.

De spanning blijft stijgen met nog één reguliere speelavond te gaan. Aanstaande donderdag staan Nathan Aspinall en Michael Smith tegenover elkaar in de kwartfinale. Beiden hebben nog de kans om het laatste ticket voor de Playoffs te bemachtigen, die op 23 mei in de O2 Arena in Londen plaatsvinden.

Afgelopen donderdag was een gedenkwaardige avond voor Van Gerwen. Hij verzekerde zijn plaats voor de O2 door Gerwyn Price met 6-3 te verslaan in de kwartfinale, vervolgens een overtuigende 6-1 overwinning op Luke Littler te boeken en tenslotte, ondanks het missen van één pijl op de bullseye, bijna Luke Humphries in de finale te verslaan.

pl table night 15

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws