VIDEO: Van Barneveld gooit 136-finish, pakt andere pijlen en gaat daarna helemaal los PDC
PDC

VIDEO: Van Barneveld gooit 136-finish, pakt andere pijlen en gaat daarna helemaal los

VIDEO: Van Barneveld gooit 136-finish, pakt andere pijlen en gaat daarna helemaal los

Raymond van Barneveld maakt indruk op de European Darts Grand Prix waarbij hij weer als vanouds was in zijn partij tegen Franz Roetsch. De Nederlander opent met een 136-finish maar was nog niet volledig tevreden en pakte daarom een ander setje pijlen.

Direct daarna ging hij helemaal los met nog een aantal 100+finishes zoals te zien is op deze indrukwekkende beelden.

download 5

De Nederlander leek weer vol vertrouwen op het podium te staan zoals we dit kennen uit zijn hoogtijdagen. Het switchen van de pijlen doet dan anders vermoeden maar hij bleef met beide setjes pijlen onwijs goed gooien en toverde de ene na de andere 100+ finish uit de hoge hoed.

Ook zijn tegenstander deed daar overigens in mee en dat leverde een mooi spektakel op voor de de aanwezige toeschouwers die zichtbaar aan het genieten waren van de partij tussen hun landsgenoot en de vijfvoudig wereldkampioen.

De pijlen van Barney zijn nieuw sinds het PDC WK en wijken af van het tradtionele setje pijlen die bestaan uit een losse shaft en flight. Onlangs demonstreerde hij het setje waar hij zijn volledig vertrouwen in heeft uitgesproken.

Voor Barney kwam er een 6-2 overwinning uit en dat bekekent dat hij zaterdagavond weer in actie zal komen. Dan staat Michael Smith op het programma staan en dus zal er mogelijk nog een tandje bij moeten om het gemiddelde op te krikken richting de 100,00 gemiddeld.

BullyBoy verkeerd daarentegen ook niet in topvorm ondanks zijn wereldtitel van vorig jaar en dus kunnen we ons gaan opmaken voor een mooi duel. Ook Michael van Gerwen komt in diezelfde sessie in actie al is zijn tegenstander minder spraakmakend. Johan Engstrom is namelijk de naam waar de Nederlander zich op kan gaan voorbereiden.

Van Barneveld heeft uitgesproken in 2024 weer in de top 16 van de wereld te willen staan en met zijn huidige 30e positie kan hij de ponden goed gebruiken om de stijgende lijn op de wereldranglijst voort te zetten.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws