Vierjarig jubileum van Jeffrey de Zwaan's derde 9-darter PDC
PDC

Vierjarig jubileum van Jeffrey de Zwaan's derde 9-darter

Vierjarig jubileum van Jeffrey de Zwaan's derde 9-darter

Vandaag exact 4 jaar geleden wist Jeffrey de Zwaan zijn derde 9-darter te gooien tijdens de Players Championship 25 in Barnsley. De Zwaan won het duel met een gemiddelde van 106.30.

Een ronde later viel het doek voor The Black Cobra, de Zuid-Hollander verloor in 2019 bij de laatste 16 van Ian White. Leuk feitje was de tegenstander van de Zwaan tijdens zijn 9-darter, de Zwaan speelde tegen Ron Meulenkamp. In 2016 was The Bomb ook de tegenstander van de Zwaan in Coventry toen de Zwaan ook een 9-darter gooide. Het was in 2016 de tweede perfecte leg voor de Zuid-Hollander, tijdens PC9 in Coventry viel de perfecte leg bij de laatste 64, de Zwaan won van Meulenkamp maar verloor wederom een ronde later tegen Darren Webster.

Driemaal wist Jeffrey de Zwaan een officiële PDC 9-darter te gooien, driemaal op de vloer, het lukte de Nederlander nog niet op TV een perfecte leg te gooien. Op TV kreeg The Black Cobra wel een 9-darter tegen. Jose de Sousa wist in 2020 tijdens het European Championship de perfecte leg te gooien zoals in onderstaande video te zien is.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws