Webster heeft hoge verwachtingen voor 2010 PDC
PDC

Webster heeft hoge verwachtingen voor 2010

Webster heeft hoge verwachtingen voor 2010

door zijn 3e plek op het WK 60.000 pond bijschrijven en deed daarmee erg goede zaken. Webster versloeg op het WK Mark Walsh, Peter Manley, Co Stompe, Kirk Shepherd en Raymond van Barneveld.

"Het betekende heel veel voor me de 3e plaats op het WK," zei Webster. "Ik sta nu in de top 32 van de wereld, voor het WK stond ik nog op plaats 69 dus ik mag niet klagen."

Webster verloor in de halve finale met 6-0 van een ontketende Phil Taylor en zag daardoor zijn kansen om wereldkampioen te worden in rook opgaan. 24 Uur later wist hij wel van de Nederlander Raymond van Barneveld te winnen.

"Er stond veel op het spel voor mij in die wedstrijd," zei hij. "Ik werd ingemaakt door de beste speler van de wereld en wou niet ingemaakt worden door de 2e beste speler van de wereld want dan zou het lijken alsof ik niet van de toppers zou kunnen winnen. "De 10-8 overwinning op Raymond van Barneveld deed me goed en zal me in de toekomst helpen."

Over zijn zware nederlaag tegen Phil Taylor zei het volgende:"Het was niet mijn beste ervaring maar ik heb er van geleerd.Ik ga niks positiefs uit die partij halen want ik werd gewoon weg ingemaakt maar ik zal moeten leren om hier mee om te gaan in de toekomst."

"Ik wil opnieuw wereldkampioen worden en wil alle toernooien winnen hiervoor zal ik ook Phil Taylor moeten verslaan. Ik ben niet de enige speler die ingemaakt werd door Taylor maar ik was erg zenuwachtig die dag en kon daardoor niet presteren zoals ik normaal zou kunnen," aldus Mark Webster.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws