World Series of Darts Festival PDC
PDC

World Series of Darts Festival

World Series of Darts Festival

De New Tropicana World Series of Darts Festival zal van 26 tot 30 juni 2010 worden gehouden in Las Vegas. In deze week zullen er vijf evenementen worden gehouden met een totaal prijzengeld van 200.000 dollar.

Op zaterdag 26 juni zal het World Championship Cricket worden gehouden. Op zondag 27 juni zal er gestreden worden op de PDC US Open Players Championship, gevolgd door twee Las Vegas Players Championship op de maandag en de dinsdag. En als afsluiting van het World Series of Darts Festival zal op woensdag 30 juni het North American Darts Championship worden gehouden. Alle vijf de evenementen zullen meetellen voor de North American Order of Merit. Op de drie Players Championships zijn ponden te pakken voor de Players Championship Order of Merit en de PDC Order of Merit. Na de drie Players Championships zal het deelnemersveld voor de World Matchplay 2010 bekend zijn.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws