9e dinsdagavond voorronde voor Jelle Klaasen Ranking nieuws
Ranking nieuws

9e dinsdagavond voorronde voor Jelle Klaasen

9e dinsdagavond voorronde voor Jelle Klaasen

Deze editie debuteerde Pim van Veenendaal. Hij wist het 'El Matador' in de halvefinale van de winnaarsronde lastig te maken door nipt te verliezen met 3-2. In de andere halve finale was het ook een spannende pot, Free Willy van de Wiel nam het op tegen Engelsman Tony West, vd Wiel wist zich voor de finale te plaatsen door met 3-2 West te kloppen.

In de finale winnaarsronde stonden Jelle Klaasen en Willy van de Wiel. Free Willy wist El Matador met 3-2 te verslaan en plaatste zich rechtsreeks voor de 'hoofdfinale'.

Braullio Roncero greep net naast de dinsdagavond finale, Roncero verloor van Klaasen met 3-1. Deze kleine Spanjaard was een ronde eerder wel verantwoordelijk voor de uitschakeling van Toon Greebe in een spannende wedstrijd won Roncero met 3-2. Doordat Roncero verloor van Klaasen wist El Matador zich te plaatsen voor de finale.

De finale was weer een wedstrijd die op ieder tv toernooi het publiek en de kijkers op hun puntje van de stoel zou krijgen. Free Willy vd Wiel tegen Jelle "El matador" Klaasen. De 1e finale ging als een TGV trein naar Jelle Klaasen met 4-0, Klaasen gooide 110.31 gemiddeld! vd Wiel kon geen leg afsnoepen met een gemiddelde van ruim 103!

De tweede finale wederom een best of 7 ging naar Klaasen, ditmaal wist vd Wiel slechts één leg te pakken. Free Willy wist een gemiddelde van ruim 96 te noteren wat onvoldoende was tegen El Matador met een gemiddelde van 103,5

Het ziet er steeds meer naar uit dat de prijzenpot van de eindronde ruim boven de € 1850 uit gaat komen, uit de 12 voorrondes komen 24 spelers die een uitnodiging krijgen voor deze spectaculaire eindronde van de dinsdagavond zomerranking. Na deze zomerranking gaat de reguliere dinsdagranking weer van start met telkens 6 voorrondes en een eindronde.

Link naar de rankingstand

9e/12e plaats
Tim Croesen 0 3 Davy Venken
Ad Jacobs 0 3 Braullio Roncero
Davy Verkooijen 2 3 Gino Vos
Toon Greebe 3 0 Leo Hendriks
7e/8e plaats
Davy Venken 1 3 Braullio Roncero
Gino Vos 2 3 Toon Greebe
5e/6e plaats
Braullio Roncero 3 2 Tony West
Pim van Veenendaal 0 3 Toon Greebe
4e plaats
Braullio Roncero 3 2 Toon Greebe
3e plaats
Jelle Klaasen 3 1 Braullio Roncero
Finale
Willy van de Wiel 0 4 Jelle Klaasen
Willy van de Wiel 1 4 Jelle Klaasen
Winnaar
Jelle Klaasen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws