Benito van de Pas verslaat Gino Vos in finale van Super Ranking IV Ranking nieuws
Ranking nieuws

Benito van de Pas verslaat Gino Vos in finale van Super Ranking IV

Benito van de Pas verslaat Gino Vos in finale van Super Ranking IV

De tiende kwalificatie avond van Oranjebar Super Ranking IV was ditmaal aanleiding voor een aantal toppers om hun plaats voor de finaleavond veilig te stellen. Vanwege het grote aantal kanonnen ging die vlieger echter voor de meeste niet op. Spelers als Davy van de Zande, Hermie van Orsouw, Peter van den Broek, Nico Thissen en Andre Steenbakkers werden in de groepsfase al slachtoffer van het onderling geweld.

Na de voorrondes en een aantal knock-out wedstrijden bleken Benito van de Pas, Braulio Roncero, Gino Vos en Bobby Biemans vanavond de sterkste. Van deze favorieten bleven de jongste over. Het was mooi om in de finale te zien hoe de twee jonge kemphanen elkaar niets wilde toegeven en als hongerige wolven streden om de zege. Uiteindelijk bleek Benito deze keer over de meeste kracht te beschikken en moest Gino, met opgeheven hoofd, buigen voor de international aan wiens zeges geen eind lijkt te komen.

Uitslag van dag 8: 1. Benito van de Pas 2. Gino Vos 3. Braulio Roncero en 4. Bobby Biemans.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 4 september 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws