Van de Pas wint Oranjebar Super Ranking van Danny Schellekens Ranking nieuws
Ranking nieuws

Van de Pas wint Oranjebar Super Ranking van Danny Schellekens

Van de Pas wint Oranjebar Super Ranking van Danny Schellekens

Gisterenavond werd alweer de 5e Super Ranking gespeeld in de Oranjebar. Langzamerhand vinden steeds meer nieuwe spelers de weg naar Mariahout , zelfs vanuit België konden darters worden begroet. Het werd weer de avond van Benito van de Pas die met kop en schouder boven de overige deelnemers uitstak en aan het einde van de avond met de winst en een glimlach naar Tilburg terugkeerde. De strijd werd dus geleverd voor de 2e plaats van de dag en een zo hoog mogelijke positie voor het verzamelen van ranking punten. Dit was niet tegen dovemansoren want er werd gestreden voor de winst.

Om maar eens aan te geven dat het menens was; Nico Thissen werd 180 koning door 8x de maximale score te gooien en werd gevolgd door Danny Schellekens met 5x 180. Er kon dus weer worden gesproken van een goed toernooi voor zowel de spelers als het publiek. Het wachten is nu nog op wat extra dames zodat Sylvia van de Pas niet alleen naar mannengeluiden hoeft te luisteren.

Uitslag van dag 6; 1. Benito van de Pas, 2. Danny Schellekens, 3 en 4 Nico Thissen en Hans Rooyakkers. Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 31 januari 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws