Bobby Biemans neemt revanche in Oranjebar Super Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Bobby Biemans neemt revanche in Oranjebar Super Ranking

Bobby Biemans neemt revanche in Oranjebar Super Ranking

Nu het eind van het jaar nadert zie je bij veel dartlocaties kerst- en oliebollentoernooien op het programma staan, dit geldt niet voor de Oranjebar. Gisteren werd gewoon de 2e speelavond van de Oranjebar Super Ranking gespeeld en zoals gewoonlijk waren de ‘huis’ toppers aanwezig om het nieuwe en incidenteel aanwezige spelers moeilijk te maken. Dat vaste waarden zoals Braulio Roncero en Hermie van Orsouw waren niet de enigen die kunnen winnen bleek al vroeg op de avond toen zij in de herkansingsronde terecht kwamen en uiteindelijk met een 8e en 6e plaats genoegen moesten nemen.

Het waren gisterenavond Abdil Loubane (3), Eric Dortmans (4), Mark Smitz (10) en natuurlijk Hein van de Einden (5) die nadrukkelijk aanwezig waren. Met name de 170-finish van Hein was een van de hoogtepunten van de avond. Bobby Biemans liet zien dat hij het laatste jaar veel geleerd heeft en plaatste zich als een sluipschutter voor de finale. Hierin moest hij het opnemen tegen Nico Thissen om te bepalen wie de leiding in de tussenstand zou overnemen van de afwezige Erik Barten. Jammer
genoeg kon Nico niet mee met het niveau van Bobby die dan ook probleemloos de finale in zijn voordeel besliste.

Dit betekent dat Bobby Biemans nu de leiding heeft, 2 speelavonden en 2 verschillende leiders. Wat zal de situatie zijn na de volgende (3e) speelavond op 27 december aanstaande?

Klik hier voor de tussenstand. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws