Braulio Roncero wint de 2e Dinsdagzomerranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Braulio Roncero wint de 2e Dinsdagzomerranking

Braulio Roncero wint de 2e Dinsdagzomerranking

In de eerste halve finale van de winnaarsronde versloeg Braulio Roncero met overtuigende cijfers Jelle Klaasen. In de andere halve finale boekte Benito van der Pas een overwinning op Tonnie van Binsbergen, waardoor Braulio en Benito het tegen mekaar mochten opnemen in de finale van de winnaarsronde. In een spannende partij gooide de ervaren Braulio de laatste dubbel en won de partij met 3-2.

Benito mocht het daarom opnemen tegen de Walter de Kort die een mooie reeks partijen had gespeeld tegen Ricardo Mosch, Michael van Oosterhout, Nick Dekkers,Tonnie van Binsbergen, Ruzdga Hopic, Marco Smit, Tonnie van Binsbergen en Jordy Terburg. De derde plaats bleek echter het eindstation voor Walter de Kort, omdat hij met 3-2 werd verslagen door Benito van der Pas.

Door deze overwinning mocht Benito wederom aanleggen tegen Braulio Roncero, maar nu voor de daadwerkelijke finale. Braulio breekt de jonge Tilburger in de eerste leg, maar Benito komt terug en komt op een 2-1 voorsprong. Hierop reageert Braulio wederom met een break en zet hij de stand op 3-2 in zijn voordeel. Benito weet het dan nog 3-3 te maken waardoor de laatste leg de beslissing zou gaan brengen. Hierin bleek Braulio te sterk die met een 4-3 overwinning de ranking op zijn naam zette.

Er deden deze week vier dames mee, namelijk Regina Diependaal, Roughanne Kusters, Denise Trouerbach en Rowena van Schijndel. In de eerste ronde mochten Regina Diependaal en Roughanne Kusters het tegen mekaar opnemen. In een spannende partij gooit Regina uiteindelijk de beslissende partij en pakt de wedstrijd met 3-2. Vervolgens komt Regina uit tegen Nick van Schaijk en Bjorn Fransen die ze beiden verliest. Roughanne Kusters kan in de verliezersronde geen potten breken tegen Roy Hamers en verliest ook haar wedstrijd. Denise Trouerbach komt in de eerste ronde uit tegen Sander Vaandrager die ze verliest waarna ze uitkomt tegen Gijs de wilde met een zelfde resultaat. Rowena van Schijndel maakte haar debuut maar wist naast een zware loting voor geen verassingen te zorgen. Ze verloor haar eerste wedstrijd van Robert Treffers en vervolgens moest ze het afleggen tegen Christiaan van Overdijk.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws