Danny van Trijp wint 3e Winners Zomerranking 2018 Ranking nieuws
Ranking nieuws

Danny van Trijp wint 3e Winners Zomerranking 2018

Danny van Trijp wint 3e Winners Zomerranking 2018

In de verliezersronde wisten Jaimy van Bavel en Marco Buyks alsnog een finaleplek te bemachtigen. Jaimy hield in zijn poule Jamila Lamkadmi onder zich, maar moest toezien hoe Wesley van Beekum en Dylan van Schijndel zich voor de winnaarsronde wisten te plaatsen. Een nipte 3-2 overwinning op Jeffrey Weiss volgde, waarna hij in de kwartfinale geen leg afstond aan Dennie Mallegrom (3-0) om in de halve finale tijdig een beslissende laatste leg af te wenden tegen Mike de Kruijff (4-2).

Marco begon zijn poule niet al te best en pakte zelfs geen leg tegen Berry Herks, Jisse de Boer en Mike de Kruijff. Echter was hij in de verliezersronde tijdig bij de les en schakelde hij achtereenvolgends Fabian Bakker (3-1), Melissa Arendse (3-1) en Mickey Rakhorst (4-0) uit.

In de finale viel er voor Marco weinig meer te behalen. Jaimy speelde een prima wedstrijd en Marco kon het even niet meer bijbenen. Dit resulteerde dan ook in een klinkende 5-0 overwinning voor Jaimy die daarmee de verliezersronde voor zich kon opeisen.

Verliezersronde:
Kwartfinale:

Melissa Arendse 1-3 Marco Buyks

Sander van Oostenbrugge 2-3 Mickey Rakhorst

Sylvana Snoeck 0-3 Mike de Kruijff

Jaimy van Bavel 3-0 Dennie Mallegrom

Halve finale:

Marco Buyks 4-0 Mickey Rakhorst

Mike de Kruijff 2-4 Jaimy van Bavel

Finale:

Marco Buyks 0-5 Jaimy van Bavel

In de winnaarsronde zagen we de gebroeders Van Trijp een finaleplek afdwingen. Danny begon direct goed aan het toernooi door zijn poule met Dennis van Genderen, Sylvana Snoeck en Mickey Rakhorst als winnaar af te sluiten, waarna een sterke reeks tegen Michael Cohen (4-0), Berry Herks (4-2) en Wesley Plaisier (5-1) volgde.

Wesley legde op zijn beurt hetzelfde pad af. Ook hij eindigde bovenaan in zijn poule ten kosten van Michael Cohen, Nancy van Tilborgh en Fabio Palinckx, waarna ook hij met duidelijke cijfers wist af te rekenen met Dennis van Genderen (4-1), Dylan van Schijndel (4-0) en Rene Molendijk (5-2).

In de finale legden beide heren elkaar het vuur aan de schenen en maakten zij er een spannende gelijkopgaande wedstrijd van, waarbij een beslissende laatste leg bij een stand van 5-5 de uitkomst moest bieden. Waar Wesley de laatste tijd bij hun onderlinge wedstrijden vaak als winnaar uit de bus kwam, was het ditmaal Danny die de laatste leg in de wacht wist te slepen. Met een 6-5 overwinning was het dan ook Danny die de 3e Winners Zomerranking 2018 op zijn naam kon schrijven en de rijkst gevulde enveloppe met €60,- in ontvangst mocht nemen.

Winnaarsronde:
Kwartfinale:

Zereso Zeverboom 3-4 Rene Molendijk

Dylan van Schijndel 0-4 Wesley van Trijp

Danny van Trijp 4-2 Berry Herks

Wesley van Beekum 1-4 Wesley Plaisier

Halve finale:

Rene Molendijk 2-5 Wesley van Trijp

Danny van Trijp 5-1 Wesley Plaisier

Finale:

Wesley van Trijp 5-6 Danny van Trijp

Daarnaast had Wesley van Trijp met 8 stuks het grootste aandeel in de 40 gegooide 180’ers, terwijl de hoogste finish van Danny van Trijp bleef steken op 120. Beste dame werd Melissa Arendse met een 5e plaats in de verliezersronde.

Na 3 toernooien zien de klassementen er als volgt uit:

Rankingklassement:

 1. Berry Herks (48)
 2. Dennis van Genderen (40)
 3. Dylan van Schijndel (39)

Damesklassement:

 1. Sylvana Snoeck (33)
 2. Melissa Arendse (15)
 3. Melissa van Puffelen (14)

180-klassement:

 1. Berry Herks (11)
 2. Dylan van Schijndel (9)
 3. Wesley van Trijp / Patrick van den Boogaard (8)

Finish-klassement:

 1. Patrick van den Boogaard (170)
 2. Patrick van den Boogaard (160)
 3. Berry Herks (158)

Vrijdagavond 29 juni kan er weer tot 19:45 uur worden ingeschreven, waarna we om 20:00 uur in feestelijke sferen van start zullen gaan met het 4e rankingtoernooi van de Winners Zomerranking 2018 waarbij er weer zal worden gestreden om de rankingpunten en de dagprijzen.

Tot dan!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws