Dick van dijk voltooit hattrick bij Darts4life ranking in Heenvliet Ranking nieuws
Ranking nieuws

Dick van dijk voltooit hattrick bij Darts4life ranking in Heenvliet

Dick van dijk voltooit hattrick bij Darts4life ranking in Heenvliet

Deze keer waren er 39 deelnemers naar een zonovergoten Heenvliet gekomen om deel te nemen aan het 3e tournooi van de Darts4life ranking. De eerste 2 tournooien waren al een prooi voor Dick van Dijk, die de finale's won van Dennis de Bruin en Raymond vd Ende. Zoals altijd werden eerst de poule's gespeeld,en daarbij waren vandaag toch wel een paar verrassingen. De grootste verrassing kwam op naam van Nel van Gorp, die Peter van de Veen en Marco van Ooij versloeg.

Daarbij gooide ze passant de hoogste finish van de dames, eerst een 119 finish en daarna nog een 114 finish. Zo zie je maar dat trainen toch loont. Nadat de poule's gespeeld waren, konden we verder met de winnaars en verliezersronde. Ondertussen kon iedereen zich te goed aan aan de hapjes die zoals altijd verzorgd werden door onze Duitse Catering Lammers Gmbh. Gezien het warme weer zoals gezegd een prima opkomst,dus ook goed voor de drankomzet, waarvan een gedeelte weer gaat naar het goede doel (deze keer Kika)

De uitslagen van de winnaars- er verliezersronde waren alsvolgt:

Verliezersronde laatste 8:

Paul Riebeek - Raymond Koster 0-2
Kim de Hoog - Ruud Elshout 0-2
Paul Beyer - Peter Wor 1-2
Bas vd Meulen - Gerard van Hulzen 1-2

Raymond Koster - Ruud Elshout 1-3
Peter Wor - Gerard van Hulzen 3-2

Finale:
Ruud Elshout - Peter Wor 3-4

Peter Wor wint van Ruud, die vandaag een keer in de verliezers ronde terecht kwam. In een spannende finale was het Peter die de laatste leg naar zich toetrok en de finale won.

Winnaarsronde:

Marco Voss - Raymond vd Ende 1-3
Dick van Dijk- Frans de Winter 1-3
Sjaak Beyer - Frans Borsten 3-2
Stephan Engelmoer- Nigel Lloyd 0-3

Dick van Dijk - Raymond vd Ende 4-3
Sjaak Beyer - Nigel Lloyd 3-4

Finale:
Dick van Dijk - Sjaak Beyer 5-3

Mooie en spannende wedstrijden in de winnaarsronde vandaag. Opvallend was wel dat Dennis de Bruin zich vandaag niet bij de laatste 8 kon plaatsen. Dennis werd 2e in de poule en mocht derhalve gelijk aantreden tegen Dick. Dennis kwam niet in zijn spel en moest derhalve met 3-0 het veld ruimen. Uwe Lammers stopte de zegenreeks van Nel van Gorp en won met 3-1.Ook Marco van Winssen kon de eerste knock-out ronde niet overleven en verloor toch wel kansloos van Sjaak Beyer. Nieuwkomer Frans de Winter kon zijn eerste ronde wel winnen, maar vond daarna zijn Waterloo tegen Dick.

Raymond vd Ende die de vorige week de finale speelde tegen Dick, mocht dat nu gaan doen in de halve finale. Ook hier kwam Raymond weer voor (2-0) maar kon niet voorkomen dat Dick langszij kwam en aan het langste eind trok met 4-3 Ook de wedstrijd tussen Nigel Lloyd en Sjaak Beyer ging over de volle lengte en het was "Good old" Sjaak, die het jeugdige talent versloeg met 4-3. Finale dus tussen Dick en Sjaak. Dick nam al snel een grote voorsprong en even leek het erop dat het een makkie zou worden. Sjaak dacht daar toch anders over, en knokte zich terug naar 4-3. Dick liet het niet zover komen en won verdiend met 5-3.

De hoogste finish van vandaag kwam ook uit de handen van Dick (134). Vandaag werden er 22x 180 genoteerd, en was ook hier Dick die met 8x de meeste voor zijn rekening kwam. Volgende week is er staat de 4e ranking op het programma en is iedereen weer welkom in het gezellige Heenvliet. Mocht u zin hebben in een leuke avond met darts, muziek en lekkere hapjes, kom dan zeker langs bij de Darts4life ranking! Naast de vele geldprijzen, gaat er ook een gedeelte van naar Kika, dus zeer zeker de moeite waard. Speciale dank wederom aan John Penders en Marco Voss van de wedstrijdleiding.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws