Eerste Lichtstad ranking is gewonnen door Benito van de Pas Ranking nieuws
Ranking nieuws

Eerste Lichtstad ranking is gewonnen door Benito van de Pas

Eerste Lichtstad ranking is gewonnen door Benito van de Pas

Op zondag 31 maart 2013 organiseerde Café-Zaal ’t Zwaantje het eerste toernooi van de Open Lichtstad Ranking. Deze ranking bestaat uit 5 toernooien en een finaledag.

Elk toernooi is er een flinke prijzenpot van ruim €500 en op de finaledag is de prijzenpot zelfs ruim €1000!!! De eerste editie ging naar Benito van de Pas uit Tilburg. van de Pas versloeg in de halve finale Theo Bekkers met 5-1 waarna hij Ossenaar Braulio Roncero versloeg. De Nederlandse Spanjaard verloor van Arno Louwers maar kon zich in het double knock-out systeem herstellen.

In de grand finale moest Roncero twee keer winnen van de jonge Tilburger, van de Pas kwam 2-0 voor en krijgt een 111 finish om zijn oren, ook de vierde en vijfde leg gaat naar de Ossenaar waarna van de Pas geen fouten meer maakt en de winst met €500 naar zich toe trekt. (5-3)

De organisatie die mede gedaan is met Dennis Gijsberts kan terug kijken op een zeer geslaagd toernooi met 44 deelnemers waaronder ook onder andere Co Stompe junior, Gino Vos en Wouter Vaes die vierde is geworden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws