El Matador wint de maandagranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

El Matador wint de maandagranking

El Matador wint de maandagranking

De eerste halve finale ging tussen Vincent van Gemen en Jelle Klaasen. Deze werd gewonnen door Jelle met 5-2. De andere halve finale ging tussen Eimardo van Engelen en Toon Greebe dit was een nagelbijtertje tot het einde. Toon moest alle zeilen bij zetten om deze BrabantBoel topper van zich af te houden. Met een 116 finish in de beslissende leg trok hij de partij met 5-4 naar zich toe.

In de finale miste Toon in het begin de scherpte en was het Jelle die met gedegen spel, 14-18-20-19-18 darts een riante voorsprong nam en nog maar een leg nodig had voor de winst. Met een pijl te hebben gemist op de Bull, voor deze winst, laat Toon zijn klasse zien en breekt Jelle met een 148 finish. De volgende 2 legs een finish van 126 en 80 van Toon om terug te komen tot 5-3 maar met een 17 darter trekt Jelle de hele avond met een gemiddelde van ruim 87 naar zich toe.

Eimardo van Engelen had een 142 finish en Vincent van Gemen had een 146 finish. Ook de 148 van Toon in de finale was niet de hoogste deze kwam op naam van Jermaine Hardeman met 153.

Helaas is er volgende week maandag geen ranking ivm met Kermis in Ewijk. Dus mochten jullie me missen weten jullie mij te vinden!
Maandag 24 augustus gaan we weer verder met de ranking en de eerst volgende maandag dat er niet gedart wordt zal dan de carnavals maandag zijn!

Oeps vergeet ik de dames ….stom stom stom 3 stuks nog wel Mireille Jordan wist een leg af te snoepen van Gino Artz. Wilke Heinemans, die voor de Winmau aan het oefenen is!, kwam maar een leg te kort om door te gaan naar de laatste 16. en Heavenly van Lieshout die doet waar ik van droom: een leg van de grote Jelle Klaasen winnen!!!!! Klasse meid. Dus dames ook jullie zijn op 24 augustus weer van harte welkom.

Winnaarsronde - Laatste 16

Roy Leenders - Dave van de Lee 1 - 3

Jermaine Hardeman - Ed Ferrari 3 - 0

Ahmad Ahmaddy - Vincent van Gemen 2 - 3

Gino Vos - Chris Jordan 3 - 1

Andries Sterk - Jelle Klaasen 1 - 3

Christiaan van Overdijk - Patrick van Olderen 3 - 1

Eimardo van Engelen - Joop Lemmens 3 - 0

Toon Greebe - Christiaan van Balgooy 3 - 0

Winnaarsronde - Laatste 8

Jermaine Hardeman - Vincent van Gemen 0 - 4

Gino Vos - Jelle Klaasen 2 - 4

Christiaan van Overdijk - Eimardo van Engelen 0 - 4

Dave van de Lee - Toon Greebe 2 - 4

Winnaarsronde - Halve finale

Vincent van Gemen - Jelle Klaasen 2 - 5

Eimardo van Engelen - Toon Greebe 4 - 5

Winnaarsronde - 1e en 2e plaats

Jelle Klaasen - Toon Greebe 6 - 3


Hoogste Finishes:
153 van Jermaine Hardeman
148 van Toon Greebe
146 van Vincent van GemenJelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws