Finaledag in de Oranjebar gewonnen door Ron Meulenkamp Ranking nieuws
Ranking nieuws

Finaledag in de Oranjebar gewonnen door Ron Meulenkamp

Finaledag in de Oranjebar gewonnen door Ron Meulenkamp

Afgelopen zondag werdt de POWER Dart Event Finale gespeeld. Na 12 kwalificatie toernooien in café de Vrijbuiter en de Oranjebar waren de spelers die zich hiervoor hebben te weten te kwalificeren aanwezig om te spelen voor een aantal geldprijzen waaronder een hoofdprijs van € 600,=.

Door wat afmeldingen op het laatste moment werd er gestart met 19 deelnemers waaronder 1 dame. Er werd begonnen met 4 groepen waarvan de beste 2 zouden doorstromen naar de laatste acht waarna via een knock-out systeem uiteindelijk de winnaar te voorschijn zou komen.

De laatste acht spelers die voor het prijzengeld konden strijden waren; Roberto di Natale, Ron Meulenkamp, Remon Hurrebrink, Michel van de Horst, Braulio Roncero, Anneke Kuijten, Mark Lieftink en Bobby Biemans.

Hieruit bleven Braulio Roncero en Ron Meulenkamp over om in een finale over best of 3 sets/best of 5 legs te beslissen wie er met de hoofdprijs van € 600,= naar huis zou gaan. Via 2-1 en 2-1 in sets was het Ron die de zege voor de neus van Braulio wegkaapte en hiermee weer een titel op zijn palmares bij kan schrijven.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws