van Orsouw pakt kwalificatieplaats tijdens 3e Dart4KWF in Oranjebar Ranking nieuws
Ranking nieuws

van Orsouw pakt kwalificatieplaats tijdens 3e Dart4KWF in Oranjebar

van Orsouw pakt kwalificatieplaats tijdens 3e Dart4KWF in Oranjebar

Vrijdag 29 juni j.l. was het moment voor Hermie van Orsouw om een deelnamebewijs voor het Dart4KWF eindtoernooi te winnen en daarmee kans te maken op een wildcard voor de Winmau World Masters 2012.

In een finale tegen Peter van den Broek liet hij er geen twijfels over bestaan dat hij nog steeds voldoende gemotiveerd is om iets van zijn dart carrière te maken en liet Peter kansloos achter met lege handen. Door dit resultaat man hij samen met Erik Dortmans, Dennis Klamer en Anneke Kuijten de Oranjebar vertegenwoordigen op de finaledag in Utrecht. In de verliezersronde werd Wesley van Hout de beste.

De beste 4 van de winnaarsronde waren: 1. Hermie van Orsouw, 2. Peter van den Broek, 3. Davey van den Broek en 4. Hans Broer

Voor alle deelnemers geldt dat ze ook meedoen in de totaal Ranking waar de beste 4 van de opgeschoonde lijst na de laatste toernooidag (11 augustus) ook een kwalificatieplaats krijgen toegewezen. (bij gelijke stand gaat het aantal deelnames voor hoe vaker je heb mee gedaan hoe eerder je geplaatst bent) Ieder toernooi telt mee voor de Ranking lijst. Hoe vaker je speelt des te meer punten je kan verzamelen.

De datum voor het laatste Dart4KWF toernooi op vrijdagavond in de Oranjebar 13 juli

Overige informatie betreffende Dart4KWF kunt u vinden op http://darts4.nl/

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws