Gino Vos wint tweede speeldag OSR  VI na missen 9-darter Ranking nieuws
Ranking nieuws

Gino Vos wint tweede speeldag OSR VI na missen 9-darter

Gino Vos wint tweede speeldag OSR  VI na missen 9-darter

Ondanks de erbarmelijke weersomstandigheden wisten nog voldoende darters de weg te vinden naar de Oranjebar in Mariahout. Deze avond hadden de betere darters qua aantal deelnemers de overhand ten opzichte van de liefhebbers en dat was te merken aan het hoge aantal maximale scores van 180 en een flink aantal hoge finishes, waaronder een 170-finish van Peter van den Broek. Als gevolg van het deelnemersveld vielen de eerste slachtoffers al in de groepfase, waar afscheid kon worden genomen van onder andere Andre Steenbakkers en Peter van den Broek, ondanks zijn magistrale 170-finish.

Er waren op deze avond geen dames dus konden acht mannen zich storten op de kwartfinales; Ardy Sleegers, Gino Vos, Nico Thissen, Stefan van Melis, Theo Beckers, Roy Leenders, Bobby Biemans en Silvian van Boxel probeerden de finale te bereiken. De kwartfinales leverde Theo Beckers, Roy Leenders, Bobby Biemans en Gino Vos op als winnaars, waarna de halve finales het einde betekenden voor Bobby en Roy die het niet konden winnen van de finalisten van de tweede speeldag. In het Stoke-on-Trent van Nederland, gemeente Oss, waar iedere keer weer goede spelers opstaan zoals Braulio Roncero en Hermie van Orsouw, was Gino Vos deze keer de eerste van de finalisten.

Gino moest het in de finale opnemen tegen Theo Beckers die in staat bleek waardig tegenstand te leveren. Toch bleek Gino, inmiddels gepokt en gemazeld door zijn ervaring op grotere toernooien en meerdere finales, deze avond een maatje te groot voor Theo. Het zag er zelfs even naar uit dat Gino een 9-darter zou gooien maar na 180 en nogmaals 180 wist de man uit Oss de zevende noodzakelijke triple niet te raken en ging dat feestje niet door. Dit kon echter niet voorkomen dat Gino er toch met de winst vandoor ging en Theo naar een tweede plaats verwees.

Uitslag van speeldag 2:
1. Gino Vos
2. Theo Beckers
3. Roy Leenders
4. Bobby Biemans.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier. De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 22 januari 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. en kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws