Hemeco Super Darts Ranking verdubbelt prijzenpot Ranking nieuws
Ranking nieuws

Hemeco Super Darts Ranking verdubbelt prijzenpot

Hemeco Super Darts Ranking verdubbelt prijzenpot

Morgen vindt alweer de 3e editie van de Hemeco Super Darts Ranking plaats. Een ding is zeker: de winnaars van de eerste 2 edities zullen dit keer niet winnen, het gehele team Bachus All Stars is niet aanwezig vanwege verplichtingen in de competitie. Daardoor zullen Toon Greebe en Rico Dera deze keer niet de kans krijgen om voor de 2e keer de Hemeco Super Darts Ranking op hun naam te zetten.

Sponsors Hemeco en cafe Bachus hebben gisteren aangekondigd om de prijzenpot die tot nu toe gespaard is te verdubbelen. Tevens zal er de komende maanden (afhankelijk van de opkomst) gekeken worden wat er nog meer bijgelegd zal gaan worden. Dit om de ranking aantrekkelijk te houden voor alle darters. De opkomstpunten die nu verdeeld worden over de spelers ie vaker komen krijgen een maximum van 10. Dus op het eerste toernooi dat je meespeelt krijg je 1 punt, het tweede 2 punten, enz. Vanaf je elfde deelname krijg je telkens 10 punten bovenop de punten die je ontvangt voor je prestatie. De bovenste 16 na 20 toernooien spelen mee voor de gespaarde prijzenpot,aangevuld dus met sponsorbijdragen van Hemeco en cafe Bachus. De bovenste 8 na 20 toernooien mogen tevens deelnemen aan de Home4Darts eindranking, waar de winnaar een Winmau World Masters Wildcard ontvangt.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws