Giedo Vissers wint 8e Premier League Ranking in Eindhoven Ranking nieuws
Ranking nieuws

Giedo Vissers wint 8e Premier League Ranking in Eindhoven

Giedo Vissers wint 8e Premier League Ranking in Eindhoven

Dat het hebben van een goede dag heel bepalend kan zijn voor het spel heeft Clifford Saffrie maandag aan den lijve ondervonden. Won hij twee weken geleden nog de 7e Premier League Ranking, maandag verloor hij direct twee wedstrijden achter elkaar en kon de rest van de avond toe kijken hoe Mark Brouwers en Giedo Vissers zich naar de finale vochten.

Giedo plaatste zich rechtstreeks voor de finale door overwinningen op Junni Ruiter 3-0; Mark Brouwers 3-2; Gerard de Jong 0-3 ( waarbij Gerard Fred Burger en Percy Schuurman met 3-1 en 3-2 versloeg voordat hij werd gestopt door Giedo ) en Patrick de Vos 3-2.

Na zijn verlies tegen Giedo kon Mark Brouwers het nog een keer proberen via de herkansing. Hierbij versloeg Mark Stein Soetens 3-1; Percy Schuurmans 3-0; Willy Spierenburg 3-0; Gerard de Jong 3-0 en Patrick de Vos 3-1.

In de finale moest Mark dus twee keer winnen van Giedo waar het heel erg op begon te lijken gezien de eerste partij met 3-2 naar Mark ging. Normaal is de finale b/o 7 maar in de heetst van de strijd waren we dat even vergeten. De 2e en beslissende partij ging weer gelijk op maar gooide Giedo toch nog de beslissende dubbel en won daarmee de 8e Premier League Ranking.
Deze avond waren er 21 deelnemers met nieuwe spelers als Willy Spierenburg en Rob Visser. Vele vaste spelers hadden een druk dart weekend en namen een avond rust maar zijn zeker de 9e Premier League Ranking op 30 januari weer van de partij.

180’s
5 Mark Brouwers
2 Willy Spierenburg
2 Wouter Vaes
1 Joost Derksen
1 Fred Burger
1 Giedo Vissers
1 Stein Soetens
1 Junni Ruiter

HF
130 Patrick de Vos
126 Clifford Saffrie
122 Rob Visser
112 Mark Brouwers
113 Mark Brouwers
114 Mark Brouwers
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws