Nicky van Horck wint eerste donderdagavondranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Nicky van Horck wint eerste donderdagavondranking

Nicky van Horck wint eerste donderdagavondranking

De eerste donderdagavondranking van de 6cyclus werd bezocht door 13 heren en slechts één dame. Nadat Nicky van Horck twee weken geleden de finale van de 5cyclus verloor van Jerry Hendriks won hij de 1avond van de 6cyclus.

De weg naar de finale was hobbelig voor Nicky, in de poule met Gert Basten (1e), Eric Peeters (2e), Ton Houben (4e) en Ralph Hermens (5e), werd hij 3e en genoodzaakt om de "mini double trouble" te gooien.

In de poule van 4 werd Ramon van heel 1e voor Chris Gubbels en John Geenen werd 3e voor Kay Basten.

De laatste poule werd gewonnen door Dylan Beuving voor Kay van Gulik en Bianca Burhenne werd 3e voor Ricardo Valentijn en Nick van Ninhuijs.

John Geenen wist als 1e de benodigde doubles te raken. Bianca Burhenne mistte nipt de double 5 voordat Nicky van Horck dez wel raakte en zich dus ook bij de laatste 8 mocht voegen. De ¼ finale tussen Ramon van Heel en Kay van Gulik werd eenvoudig met 4-0 gewonnen door Ramon. Dylan Beuving wist zich met 4-2 te ontdoen van Eric Peeters. Nicky van Horck won met 4-2 van Chris Gubbels, maar het was niet zo simpel. John Geenen had alleen in de 2e leg een kansje op een double, helaas, het werd 0-4 voor Gert Basten.

In de ½ finale won Ramon van Heel verrassend met 5-1 van Dylan Beuving. De andere ½ finale was spannend tot en met de allerlaatste dart, het werd 5-4 voor Nicky van Horck tegen Gert Basten.

De finale was ook uiterst spannend doch werd met 6-4 gewonnen door Nicky van Horck tegen Ramon van Heel, die een geweldig debuut kende.

Finishes van 110 of meer waren er voor Kay van Gulik met 121 en Nicky van Horck met 100. 180 scores waren er voor Gert Basten met 2 stuks en Nicky van Hork, Eric Peeters en Ramon van Heel hadden er ieder één.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws